Dacă ai chef şi tu de o mâncare mai exotică, poţi să încerci să prepari la tine acasă reţeta mexicană, atât de iubită de Gisele Bunchen. Ai nevoie de 4 felii de şuncă, o ceapă tăiată, un ardei gras tocat, 2 ţeline tocate, 3 căţei de usturoi, câteva roşii zdrobite, două conserve de mazăre, jumătate de kg ciuperci, o cană de supă de vită, jumătate de linguriţă de oregano, boia, piper, sare, chimen, pătrunjel şi o linguriţă de chilli. Şunca se prăjeşte într-o tigaie mare până devine uşor crocantă. Se scoate şi se adaugă în tigaie carnea de vită, ceapa, usturoiul şi restul de condimente. Se prăjeşte până când carnea a devenit maro şi ceapa e transparentă. Se adaugă ţelina şi piperul, se coace până se înmoaie verdeţurile. Se adaugă roşii, şuncă şi supă de vită. Se aduce la fierbere, se acoperă şi se amestecă din când în când. Se adaugă mazărea şi ciupercile şi se lasă pe foc aproximativ o oră. Şi voila: chilli con carne. Poftă bună!
Chili con carne pentru Gisele
Cel mai bine plătit super-model din lume, brazilianca Gisele Bundchen, obişnuieşte să mănânce chili con carne, o mâncare mexicană care se pare că o ajută la digestie, îi creşte pulsul şi îi îmbunătăţeşte metabolismul.
Citiți principiile noastre de moderare aici!