Foietajul cu ciuperci poate fi facut in diverse combinatii. Daca preferati cascaval in loc de feta sau nu doriti sa folositi rosii puteti pur si simplu sa le eliminati. Scoateti foietajul din congelator si lasati-l sa se decongeleze la temperatura camerei. Intr-un castron amestecati toate ingredientele si mai puneti sare si piper dupa gust. Puteti fie sa rulati acesta umplutura in foietaj sau sa tapetati o forma de tort cu aluatul de foietaj si sa puneti umplutura. La fel de bine puteti sa faceti niste pateuri. Indiferent de varianta pe care o alegeti se lasa la cuptor pana se rumeneste aluatul, adica aproximativ 40 de minute.
Foietaj cu ciuperci, feta si rosii
Se folosesc: 1 kg foietaj, 1 kg ciuperci de padure, 3 oua, 200 g feta, 4 rosii, frunze de salvie, cimbru, sare, piper verde, 200 g pesmet, 2 catei de usturoi.
Citiți principiile noastre de moderare aici!