Sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 16, Universitatea de Vest din Timișoara va fi gazda unei zile dedicate inovației și descoperirii științifice în domeniul spațial. Asociația Romanian Space Initiative (ROSPIN) invită publicul din Timișoara să participe la discuții interesante despre explorarea universului, tehnologii noi și cele mai importante informații din domeniu.
„Ești fascinat de misterele Universului și de miracolele ingineriei aerospațiale? Visezi la o carieră printre stele sau pur și simplu ești curios să afli ce ne rezervă viitorul explorării spațiale? Atunci evenimentul FAST Forum (Future of Air & Space Technology) Meetup este evenimentul perfect pentru tine! Timp de câteva ore, pasionați ca tine și experți renumiți din diverse ramuri ale industriei se vor reuni pentru a explora cele mai noi tendințe și a dezvălui perspectivele fascinante ale acestui sector în continuă evoluție.(…)
FAST Forum Meet Up este un eveniment marca ROSPIN, menit să reunească comunitatea celor interesați de domeniul aerospațial și tech, într-un cadru prielnic formării de noi legături între aceștia, plin de inspirație din partea celor mai importante persoane și organizații din industria locală și internațională”, transmit organizatorii FAST Forum Meetup de la Timișoara
Nu vor lipsi experți și specialiști din domeniu, care vor povesti publicului despre experiența lor în cercetarea universului și a noilor tehnologii.
Printre invitați se numără:
- Radu Ticiu, fondator BioCoderDojo Timișoara
- Elisabeta-Iulia Dima, ESA Trainee
- Bianca Boroș, profesor la Colegiul National Banatean Timișoara & InEdu
- Virgiliu Pop, cercetător științific în domeniul spațial și educator STEM
- Andrei Juravle, vicepreședinte și Fondator Societatea Romana Pentru Astronomie Culturala
- Florin Secoșan, fizician și astronom la Universitatea de Vest Timișoara
- Prof. Dr. Balint Cornel, Technical Consultant at Lasting Software
Conferința oferă și ocazia pentru sesiuni de networking, facilitând schimbul de idei între profesioniștii din industrie și pasionații de explorare spațială.
Evenimentul este cu participare gratuit, pe bază de înscriere la ACEST FORMULAR.
Evenimentul este găzduit în sala F206 din cadrul Facultății de Fizică a Universității de Vest din Timișoara
Citiți principiile noastre de moderare aici!