Cartofii se spala,se fierb in coaja, dupa care se taie. Prajim ceapa in 3 linguri ulei. Adaugam ardeiul rosu taiat marunt,si paprika.
Prajim pina cand ceapa devine moale. Adaugam ouale si amestecam bine(ca la omleta). Aruncam sosul peste cartofi. Am pus cateva pulpe de pui (condimentate cu piper, paprika,rosmarin) la cuptor, pentru circa 35-40 minute acoperite foarte bine cu foaie de aluminiu. Dupa ce sunt gata,am adaugat condimente ,3 linguri de apa,1 lingura ulei, adaugam sosul peste pulpe, si le mai lasam de data aceasta desfacute la cuptor inca 10 minute.
Cartofi taranesti ca la bunica
Se folosesc: 8 cartofi,1 ceapa mare(felioare), ardei rosu, 1-2 oua, 2-5 linguri de ulei, patrunjel,paprika,sare,piper,rosmarine, sos, pulpe de pui.
Citiți principiile noastre de moderare aici!