Ştiri din Timiș
Luna decembrie este cea mai așteptată din an pentru că vine cu multe sărbători și obiceiuri pe care le iubim. Această perioadă este despre liniște, relaxare și confort acasă, alături de familie, despre bucuria de a dărui și despre tradiții care ne aduc aminte de copilărie. Toate acestea creează acea magie specifică sărbătorilor pe care o așteptăm, mereu, cu nerăbdare. Cu toții ne pregătim casele de sărbătoare, facem curățenie și cumpărăm diverse elemente decorative sau de confort pentru a accentua atmosfera caldă, plăcută.
Ştiri din Timiș
Proiectul „Timișoara Miuțelor – construirea identității culturale prin sport”, inițiat de Asociația Cohesive Art, și-a finalizat seria de activități, care au servit ca o punte între sport și cultură.
Eveniment
Polițiștii au fost alertați în weekend că în noaptea de 14 spre 15 decembrie o autoutilitară și mai multe unelte au fost furate dintr-un garaj de pe Bd. Eroilor de la Tisa. După o acțiune rapidă, autoritățile au recuperat vehiculul furat și l-au reținut pe suspect.
România
Ministerul Sănătății a propus un ordin prin care va fi interzisă vânzarea sucurilor și energizantelor în incinta școlilor. Proiectul conține și o actualizare a listei alimentelor nerecomandate preșcolarilor și elevilor.
Ştiri din Timiș
Primul Atlas Geografic General Tactil din România, destinat persoanelor nevăzătoare, a fost lansat oficial în luna decembrie 2024 de Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), în cadrul unui proiect susținut de compania Atos.
Ştiri din Timiș
În urmă cu doi ani, o firmă contractată de Primăria Timișoara a început să ridice un nou corp de clădire pentru Liceul Waldorf din zona Soarelui. Construcția e finalizată, iar zilele acestea are loc recepția.
Ştiri din Timiș
În 16 decembrie 1989, începea, la Timişoara, Revoluţia care avea să provoace căderea comunismului în România. Au relatat pentru Tion cum au trăit evenimentele din Decembrie 1989: Virgil Hosu, arestat în timpul evenimentelor, președintele Asociației Luptătorilor din Timișoara Arestați în Revoluție, precum și scriitorul Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Austria, pe atunci redactor la Radio România Liberă.
1