Nimeni nu-l bate pe secretarul Ioan Cojocari, dar sunt directori în Primăria Timișoara care câștigă mai bine decât cei doi viceprimari ai urbei și chiar decât primarul Nicolae Robu. Doi directori din cadrul municipalității, șeful Direcției Tehnice, Culiță Chiș, și șefa Direcției de Dezvoltare, Aurelia Junie, au încasat anul trecut ceva mai mulți bani decât Robu, peste 71.000 de lei fiecare. Vedeți în continuare de ce salarii se bucură conducătorii direcțiilor din primărie și cine stă cel mai bine la capitolul avere.
Azi în Timișoara
Miercuri, 13 noiembrie, puteți merge la concerte, la proiecții de film sau la expoziții.
Ştiri din Timiș
Marți, 12 noiembrie, odată cu învestirea primarului Dominic Fritz în al doilea său mandat, a avut loc și cea a noilor consilieri locali. De fapt, noi propriu-zis sunt doar 15, restul având experiență anterioară. Unul dintre consilierii locali este chiar la al cincilea mandat consecutiv.
1
Ştiri din Timiș
Asociația Merida oferă copiilor din Timișoara programul de educație informală „Hobby Lobby Timișoara”. Copiii au parte de activități gratuite, care îi ajută să își petreacă timpul liber într-un mod prielnic dezvoltării abilităților în diverse domenii.
Cinema
Cinema Victoria, în parteneriat cu Arhiva Națională de Filme, aduce publicului din Timișoara o nouă proiecție din cadrul programului „Cinemateca Itinerantă”, dedicat filmelor clasice românești.
1
Ştiri din Timiș
Administrația județeană a recepționat, marți, un echipament vital pentru munca pompierilor timișeni.
Capitală Culturală
Universitatea de Vest din Timișoara vă invită la simpozionul „Efecte de ecou”, dedicat împlinirii a 100 de ani de la publicarea cărții „Istoria civilizației române moderne” de Eugen Lovinescu.
România
Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 60 de ani, a murit miercuri, 12 noiembrie, într-un restaurant din Brașov, potrivit HotNews.ro.
1
Ştiri din Timiș
Arheologii au găsit aproape de Timișoara structuri de locuințe din lut, care ne arată stilul de viață al vechilor comunități. Un alt lucru descoperit este un cimitir sarmatic, popor nomad care a trăit în această zonă în urmă cu aproximativ 1.900 de ani.