Accidentul s-a produs marți, în intersecția cu Punctele Cardinale din Timișoara. O femeie de 38 de ani circula pe bulevardul Take Ionescu, iar la intersecție cu strada Popa Șapcă a trecut pe roșu. Mașina ei s-a ciocnit de un autoturism condus regulamentar, pe strada Popa Șapcă, de un bărbat de 43 de ani.
În urma impactului, o femeie de 37 de ani, pasager în autoturismul șoferului de 43 de ani, a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
editor Amalia Kui
Trimite articolul
X“O femeie de 38 de ani circula pe bulevardul Take Ionescu, iar la intersecție cu strada Popa Șapcă a trecut pe roșu.”
Asemenea specimen daca nu distinge culorile sau nu vrea sa vada culorile de ce are carnet de conducere? Politia care acorda dreptul de a conduce la asemenea creaturi, este la fel de vinovata ca si cei care le produc.
-
Ai si tu dreptatea ta, la fel ma gandesc eu la cetateanul care acorda prin vot unor incompetenti sau ticalosi dreptul de a conduce un oras sau o tzara, sau ministerul de interne. Bode actualmente ministru de interne!!! dormea pe bancheta din spate cu sirena pornita cand a facut accident… sppistu e de vina , nu? Bine, atunci era ministru la transporturi, si in urma evenimentului s-a decis ca ar fi mai bun la interne probabil. Parca ma deranjeaza mai tare decat soferita din articol si cei care i-au dat carnet(banuiesc ca la examen totusi nu a trecut pe rosu).
-
de acord cu tine…numai ca politia nu are de unde sa stie daca personajul in cauza distinge culorile sau nu…asta o face doar medicul oftalmolog…la intocmirea fisei medicale, iar daca medicul ar spune…nu distinge culorile…politia nu i-ar da permisul
-
Nu politia acorda permise si dreptul de a conduce,ci Serviciul public comunitar din subordinea Prefecturii
-
Pe una din asta dacă o dai jos din mașină și îți faci dreptate singur, adică ii dai în cap ești de vina. Invers îți dă asigurarea și pe ea o doare fix în fund, avea treaba și era grăbită. Trecerea pe rosu ar trebui sa între la tentativa de omor
În România trebuie sa fie și un agent FIZIC PREZENT, în intersecție, ptr ca Politia sa poată folosi imaginile de pe sistemul Video din intersecții ale Primăriei și care ne-au costat zeci de milioane.. Deoarece legea codului rutier modificata de PARLAMENTARII COMPLICI CU INFRACTORII, este de partea lor, nu a SIGURANȚEI RUTIERE. Politia este derobata consecvent de instrumente ptr a-și face treaba, de acest Parlament plin de infractori. Ati auzit de la Alinită, ori vreun parlamentar de Timis, (chiar și noii din USR) vreo inițiativa ptr reducerea accidentelor rutiere, deși suntem CAMPIONII EUROPEI la morți? Cu PESTE 2000 de persoane decedate și alte multe mii ramase infirme plus mii de familii cu traume îndelungate. Niste GUNOAIE POLITICE acesti parlamentari NEPASATORI ba mulți chiar ei însuși i factori!
-
De camerele alea ne-omologate cu rezoluție 640*480 pixeli zici?
-
Saaaaaracii politisti! Ei ar face treaba, dar nu au “instrumente”.
Nu ne trebuie camere, ci un pic mai multi politisti, bonusuri la salarii la fiecare amenda data si sa vezi cum ies ei singur pe strazi. Asta trebuie:politie pe strada! -
E valabil ce spui oar la contraventii intrdevar imaginile video nu sunt proba.Dar situatia sta altfel la infractiuni , avem infractiuni si la regimul rutier , art.97 Cod de Procedura Penala spune clar ca in cazul unei infractiuni sunt probe orice inscrisuri imagini iregistrari .
CPP
Art. 97Proba şi mijloacele de probă
(1) Constituie probă orice element de fapt care serveşte la constatarea existenţei sau inexistenţei unei infracţiuni, la identificarea persoanei care a săvârşit-o şi la cunoaşterea împrejurărilor necesare pentru justa soluţionare a cauzei şi care contribuie la aflarea adevărului în procesul penal.
(2) Proba se obţine în procesul penal prin următoarele mijloace:
a) declaraţiile suspectului sau ale inculpatului;
b) declaraţiile persoanei vătămate;
c) declaraţiile părţii civile sau ale părţii responsabile civilmente;
d) declaraţiile martorilor;
e) înscrisuri, rapoarte de expertiză sau constatare, procese-verbale, fotografii, mijloace materiale de probă;
f) orice alt mijloc de probă care nu este interzis prin lege.
Pe telefon nu se vedea semaforul…….