Oamenii legii au desfășurat acțiuni în permanență pentru depistarea șoferilor care au oprit sau au staționat neregulamentar. Problema, spun ei, este una de mare interes, cele mai multe sesizări primite fiind pe această linie.
Ridicarea mașinilor care încurcă traficul auto și pietonal a fost reluată de la jumătatea lunii februarie, odată cu reorganizarea SDM, prin Serviciul Public de interes local pentru Administrarea Parcărilor Publice – Timpark.
„Astfel, în ultima lună și jumătate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Mureșan – Spitalul Județean, M. Eminescu, Revoluției 1989, Gh. Dima, A. Ipătescu, Dâmbovița, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babeș, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther și altele”, transmit reprezentanții Direcției Poliției Locale Timișoara.
De la începutul anului și până acum polițiștii locali au amendat 3.579 de șoferi care au fost prinși că au oprit sau au staționat neregulamentar.
„Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, și pot ajunge până la 725 lei, pentru staționare, cu 2, respectiv 3 puncte penalizare la permis. Pentru a evita sancționarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația în domeniu, deoarece se acționează zilnic pe această linie”, mai spun cei de la Poliția Locală.
Trimite articolul
XMi-ar fi si rusine sa prezint cifrele astea. Nici daca erau pe zi nu cred ca ar fi acoperit nesimtirea unora. Fiind pe 3 luni, e clar ca nu prea se lucreaza…
Din Lidia Spre girocului, din spre padurice toata strada are oprirea interzisa, efectiv blocand o banda de semafor (cea spre dreapta). De vreo luna se abandoneaza masinile de parca ar fi parcare gratis, lasi 2 zile masina si castigi premiu.
Pe Armoniei inspre Grigore Popa chiar nu circula niciun reprezentant al autoritatilor sa vada cum e blocata o banda de masini parcate chiar sub indicatoarele cu parcarea interziza…asta e zi de zi si nimeni nu vede…oare nu iau banii ed poamana cei care ar trebui sa vegheze la lucrurile astea?
-
Intreaba-ti consilierii zonali care au obligatia de a constata nereguli in cartierele arondate si a le discuta in sedinta consiliului local pentru luarea unor hotarari care sa sporeasca calitatea/nivelul de trai al cetateanului !