Ofițerii Direcției Naționale Anticorupție au descins, miercuri, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. Anchetatorii au petrecut câteva ore în sediul instituției și ar fi ridicat mai multe documente în cadrul unui dosar penal, potrivit sursele noastre.
Contactați de reporterii Tion, reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara au refuzat să emită un punct de vedere legat de percheziția efectuată de ofițerii anticorupție.
Ancheta este în desfășurare, astfel că este puțin probabil să fie făcute publice mai multe informații.
editor Dan Oancia
Trimite articolul
XCum o institutie publica refuza sa dea explicatii cand e vorba de coruptie?desfintarea imediat si returnarea banilor cheltuiti de la cetateni!
-
Esti prost?
Institutiile nu refuza nimic, eventual unii angajati abuzeaza si fac te miri ce. Aia trebuie “curentati”.
Si banii sunt de la buget, nu direct de la cetateni.
Pe de alta parte vrei banii returnati? De cand? De la infiintare, ultimul an, ultima luna?
Si cheltuiti de cine? De intreaga jandarmerie, de cei din judet, sau din Timisoara. Ori doar din acea unitate, sau poate subunitate?
Tu iti dai seama cat de dobitoc esti si ce comentariu tampit ai facut? Nu cred.-
De prin brigada anchetata?
-
-
Se pare că vă aflați într-o eroare de fapt. Ar fi bine să citiți mai atent articolul și să lăsați frustrările personale deoparte judecând corect situația. Din articol reiese că este o anchetă în desfășurare și nici un organ de anchetă nu va face public informații din dosar cel puțin până nu se înaintează dosarul în instanță. Se pare că înțelegeți greșit transparență…
-
bravo jeg,ai dreptate
-
Fa rost cat poti de repede de niste i-uri! Iti lipsesc pe alocuri.
e simplu cred… e vorba de angajari pe pile si relatii si nu pe competente profesionale.
Angajati ce umbla cu cioara vopsita,furaciuni , marfa sustrasa in urma descierilor apoi vanduta valorificata
Serios?? Dar la primaria timisoara sau giroc cu atatea ilegalitati de ani de zile nu ati fost in stare sa descindeti?? In fiecare saptamana ar trebui la primariile astea!
Si motivele?? In europa de vest si sua cand e un accident rutier politistul la fata locului spune ce marci de masina, ce numere de inmatriculare, care soferi si cine e vinovatul, cand e un infractor ii dau poza si numele la televizor, cand e un caz de terorism la fel, cand e un caz de orice care necesita descindere pe langa faptul ca totul e filmat de institutia care descinde, imediat e data presei operatiunea, se anunta motivul, se anunta cine e arestat etc.
Numai la noi secretomanie, raspunsuri gen “se fac cercetari”, “s-a deschis dosar penal” etc. Totul pentru ca sunt incompetenti si pentru ca politicul dicteaza.
-
Avem un stat mafiot construit la comanda si asemănarea partidelor
-
In principiu la asa zisele cercetari nu au termen definit,exemplu dosarul revolutiei,dureaza de 30 de ani,dar noi avem incredere in justitie,nu ?
Poate ca controleaza modul cum s au facut angajarile poate si aici din greseala s au dat alte subiecte,candidatii au luat note in jur de doi,ca unu se da doar pentru copiat si de aceea au luat doi au facut contestatie si un regulament facut inteligent le a permis sa primeasca nota maxima.
Doar este cunoscut ca candidatii de la jandarmerie sint toti numai si unul si unul,toba de carte.
Sunt prea multi bolnavi de Covid in Spital, deaceea ard spitalele.a spus Catu Vasile, sef al Guvernului sef a lui Gheorghita si Arafat.
La puscarie cu pensionarii pensati la 40 de ani…
Daca ar sta vre-un serviciu sa vada cum isi pitesc tigarile , prin masinile personale din fata institutiei cand se intorc din “misiuni” , poate ca alt respect ar avea aceasta institutie. Pacat de oamenii care chiar isi fac treaba .
Poate intr- un final răspund cei care au hotărât sa nu plătească cei 20 ( 17 în trecut) de lei pentru fiecare misiune executata de către subofițeri la o distanta de peste 5 km de sediul angajatorului. Dacă va aduceți aminte , din 2015 de când s-au instalat corturile pentru migranți în loc Lunga și Moravita subofițerii au instalat împreună cu cei de la ISU si ulterior au păzit aceste corturi fără a se plăti ordinele de serviciu pentru aceasta misiune respectiv cei 17 lei , acum 20 lei. De asemenea misiunile desfășurate ( în aceleași condiții respectiv la peste 5 km de sediul angajatorului ) pe frontiera de vest, împreună cu colegii din cadrul politiei de frontiera ( evidenta distanța pana la fasia verde ) din aceeași perioada și pana în prezent nu au fost plătiți aceeași suma de 17 respectiv 20 lei/ misiune/ subofiter. Paradoxal dacă s-a executat o misiune la Recaș sau la Buzias pentru cetățenii respectabili de acolo, s-a plătit ordinul de serviciu respectiv 17 sau 20 lei. Deși s-au făcut rapoarte către conducerea instituției și s-au solicitat puncte de vedere subofițerii au executat misiunile și nu au primit drepturile cuvenite de drept.
PS. Misiunile la corturi erau de 16 ore / misiune. Multe ore lucrate fără a fi remunerate. A se lua buletinele posturilor și pontajul înaintat la contabilitate .
Pe la Coltern nu merg?
La Nicu Slev , marele comandant de la IJJ Timișoara de ce nu îi faceți o descindere , doar se știe câte combinații a făcut cu interlopii când era ofițer la Arad și cum se ocupa el de angajări , Slev fiind șef de comisie și indica clar cine intră și cine nu intră în sistem .Nu s-a atins nimeni de el pentru că fosta lui sotie doamna Angela a fost comisar șef la DGA Arad . Deci organele abilitate să îi facă și la Nicu Slev o descindere cu cătușe . Apropoo , am uitat să menționez cum Nicu Slev își folosea angajații să îi tundă iarba , să îi vopsească pomii cu var în fața casei , plus multe alte prestări de servicii .