Două persoane au abandonat, noaptea, la începutul lunii iunie, mai mulți saci cu moloz și alte resturi din construcții provenite de la amenajările interioare efectuate la un imobil de pe strada Preyer din Timișoara.
Au crezut că scapă ieftin cu debarasarea, dar au fost identificați de polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului.
Timișorenii au fost amendați fiecare cu câte 30.000 de lei și, în plus, trebuie să ridice deșeurile depozitate la intersecția străzilor Mangalia cu Platanilor.
„O a treia persoană care a abandonat deșeuri, tot pe timp de noapte, la intersecția străzilor Grofșoreanu cu Romulus, a fost identificată de polițiștii locali și sancționată cu 30.000 de lei. O altă persoană care a fost depistată chiar astăzi abandonând resturi la o rampă de sub podul din Calea Șagului a fost sancționată cu 1.000 de lei”, a transmis, miercuri, Direcția Poliția Locală Timișoara.
Reprezentanții instituției mai atrag atenția că sunt cu ochii pe cei care aruncă deșeuri pe stradă. De la începutul acestei luni, polițiștii locali au aplicat pe linie de mediu 55 de sancțiuni în valoare de 221.400 lei.
Totodată, polițiștii locali îi atenționează pe cei care intenționează să se ocupe cu astfel de îndeletniciri că beneficiază, în activitatea desfășurată, și de sprijinul locuitorilor, care pun la dispoziție informațiile pe care le au pentru a se lua măsuri împotriva celor care nu îi respectă prin murdărirea domeniului public.
Trimite articolul
X“geniilor” din primarie: se plange lumea ca nu are unde arunca legal diverse tipuri de deseuri, ce solutie oferiti pentru cei care ar vrea sa se descotoroseasca legal dar nu au cum? amenzi? suuuuper, pe digitalizare, pe revolutia bunei guvernari, de-astea…🤪
-
esti intr-un stat militienesc. ce vrei? la altii e si mai rau: in SUA, unei familii i-au fost rapiti copiii pentru ca le dadea lapte de capra in loc de lapte praf… si sunt mii si mii de alte cazuri de abuz al statului care nu ajung in ziare
-
Hai să lăsăm dezinformarea și minciunile. Protecția copilului din SUA a intrat pe fir când copilașul de 5 luni a ajuns la spital în stare gravă, distrofic! Da? Părinții în tot acest timp au ignorat recomandările pediatrului, care le-a spus în fiecare lună să NU îi mai dea lapte praf (da, praf) bazat pe lapte de capră(!), o formulă neaprobată dubioasă, destinată cică adulților, și clar nerecomandată pentru un bebe, inclusiv de către “producător”. Copilul era server malnutrit, la 5 luni avea 3 kg și ceva, mai puțin decât au unii bebeluși la naștere. Deci mai bine povestește-ne cum e cu vodca la bebe in rusia ta. 🙂
-
doamne cat puteti sa mintiti! incredibil! cred ca 99% din ce spuneti e minciuna. ce lapte praf de capra inventezi? malnutritie? erau fermieri. aveau capre!. pm. nici nu ma mai mira povestea cu anna f. Dar in SUA laptele crud e interzis. si branza proaspata e interzisa.
-
Păpushe, hai las-o, că aberezi! Minți, sau vorbești despre alt caz, din nou FĂRĂ să dai vreo sursă pentru aberațiile tale. Nu fb, tiktok, sputnik sau altele de genul ăsta. 🙂
-
PS: Laptele crud (adică nefiert, nepasteurizat) nu e interzis in SUA, este doar foarte nerecomandat. Iar dacă nu știi că laptele se fierbe, nu se bea direct de la țâ*a vacii, înseamnă că ești nu cu 50 de ani în urmă, ci cam cu 200. 🙂
-
-
In SUA sunt zeci de mii de copii luati de la parinti anual.. motivele sunt diverse si absurde: ca face homeschool in loc sa-l dea la indoctrinare, ca nu-l injecteaza cu ce vrea guvernu, ca beau lapte crud, ca tata o venit beat acasa, ca ia dat o palma, ca i blocheaza internetu… ca is saraci si nu-si permit sa i creasca…
-
Ia cu pâine, să nu ți se facă rău: “In 1992, homeschooling was officially recognized as a legal option in all 50 states”. Tu chiar crezi că mai țin în ziua de azi minciunile astea verificabile? Sau aberații cu vaccinurile 😀 Dar nu mă miră nimic de la asemenea indivizi… auzi acolo, motive absurde că tatăl bețiv îl bate 😀
-
-
-
-
Geniule!!! De RETIM ai auzit???!! https://retim.ro/service/colectarea-deseurilor-rezultate-din-constructii-si-demolari/
-
Retim nu culege polistiren. Retim nu colege sticla. Retim nu culege rigips. Deci cam nimica ce rezulta din constructii.
-
Greșit. Eu am dus polistiren la Retim. Într-adevăr nu-l ridica din fata casei. Eu l-am băgat în mașină și l-am dus. L-au primit fara probleme
-
Buna informatia, la care centru l-ai dus?
-
-
Si cum vrei sati-l ridice? Din tomberonul pentru hartie sau din ala pentru pet-uri? Prin ghicit in cafea sau dat in bobi?
-
-
Cum sa auda de RETIM de acolo de sub piatra lui? Dupa el e vina primariei ca nu ia citit gandurile ca renoveaza si sa vina primaria la el sa ii explice cum sa le arunce, poate sa se si tiganeasca cu ei la pret pentru onoarea de a ii duce lui gunoiul. Lasa asa pe unii tre sa ii loveasca realitatea tare in moaka ca sa ii mai trezeasca din somnul cel de veci al ignorantei si nepasarii.
-
Despre Retim, Am dus sticla din geam – ei Nu colecteaza. Am dus pervaze din metal (tabla) ei nu colecteaza asa ceva. Le-am dus acasa dar nu le pot depozita nici eu. Care e solutia pentru sticla si metal din constructii?
-
-
Ai retim-ul la dispozitie
-
Ai fix o pata de prostie la dispozitie. Geniilor, oamenii care nu isi permit sa mearga kilometri la Retim cum sa isi arunce gunoaiele ? De ce nu sunt puncte de colectare si in cartiere, doar la mama naibii la periferie ?
-
Sunt în pregătire și alte puncte de colectare.
-
Retim vine și acasă cu un container de 2mc dacă plătești. GENIULE 🙂 dar când cumperi lucrurile NOI nu plătești? Pentru alea ai bani și să le cumperi și să le transporti acasă, dat pentru alea VECHI nu ai 50-100 de lei să le aduci cu o dubă sau camionetă la centrul de predare? Deci la alea noi te descourci, dar pe alea vechi vrei sa ți le care primarul cu mașina lui, nu? De parcă nu ar fi suficient că ți le preia pe gratis centrul și le duce mai departe…
-
-
-
O tot spun ca este clara direcția in care ne îndreptăm. Trebuie sa ne obișnuim ca gunoiul in ziua de astăzi (si in viitor) este o mare problema si va fi din ce in ce mai scump. Producem enorm de mult gunoi. dacă-ți cumperi un aparat electrocasnic ai o mare problema ce vei face cu ambalajele.
In ceea ce privește colectarea unor tipuri de deșeuri (vegetale, cartoane, polistiren, electronice, mobilier) primăria a amenajat câteva puncte fixe in oraș. NUMAI CA TREBUIE SA LE DUCI TU ACOLO! …o alta problema este cu deșeurile periculoase: spray-uri, tonere de imprimanta, vopseluri. Astea le poți duce doar la firme specializate si este mai complicat… Aici primăria trebuie sa inventeze ceva, așa cum încearcă sa găsească o soluție pentru uleiul uzat.
Foarte bine le face !
-
Ce bine ca amenzi stiu sa dea, dar sa faca puncte de colectare nu stiu.
-
Există 4 și mai sunt 3 parcă în construcție. Câte vrei? 😀
-
Rămâne de văzut dacă le și achita. Oricum, bv politiei locale!
6000 de euro in sarakia de la noi?
E mare nevoie de denazificare in Romania si deglobalizare. Pai 6000 de euro inseamna daca se aplica, confiscarea proprietatii.
Bine ca faceti 3 milioane de apartamente pentru israelieni si pe ai nostri ii lasati in strada.
si totusi, orasul e plin de gunoaie si mirosuri
Asta e civilizatia unor cimisoreni ,sa fie amendati pe masura.
astia sunt din clanul Grindeanu, Noaptea ca hotii