Operațiunea este încă în desfășurare, incidentul fiind declarat duminică dimineață. Epava Titanicului află la o adâncime de aproape 4.000 metri, pe fundul Atlanticului, la aproximativ 600 de kilometri în largul coastei Newfoundland, Canada. De asemenea, o scufundare completă până la epava Titanicului, inclusiv coborârea și urcarea, durează opt ore.
Submersibilul are aer de rezervă pentru 96 de ore, ceea ce înseamnă că persoanele aflate la bord mai au aer pentru cel mult două zile și jumătate. La bord se aflau 5 persoane, printre care miliardarul britanic Hamish Harding și directorul executiv al companiei care organizează astfel de tururi.
În perimetru se fac căutări cu cei de la Marină, avioane, agenții guvernamentale și echipe specializate pe scufundări în adâncimi mari.
Trimite articolul
XNa! Acum va mai fi o atractie de vizitat in zona. Dumnezeu sa-i ierte!
-
@marius stirea e ca niste hiperbogati sunt in pericol si o ditamai forta, avioane militare, nave, echipe specializate se dau peste cap pe banii contribuabililor sa-i salveze. In acelasi timp(zilele trecute) o nava cu vreo 300 de pakistanezi plus alte sute de diverse nationalitati(in total peste 700) s-a scufundat in mediterana pe langa grecia, iar nava de coasta ce i-a tot dat tarcoale plus alte nave care anterior le dadusera apa si mancare, nu au intervenit pentru ca “nu era treaba lor”. Acum se paseaza vina intre diverse autoritati…
ps: in cala navei erau 100 copii.
Asta e lumea in care traim. Iar votantul inca apara din rasputeri concepte neoliberale, trickledown economics, neocolonialisme, scutiri de taxe si “optimizari fiscale” pentru bogati si alte idiotenii.
(#🤪)^∞