Rezervele de oxigen ar trebui să ajungă până joi la ora 15 (ora României). Eforturile echipelor de căutări se concentrează pe locul de unde s-au auzit sunete subacvatice. Totuși specialiștii sunt sceptici că zgomotele identificate cu un sonar ar proveni de la nava scufundată.
În plus chiar dacă va fi localizat submersibilul va fi foarte greu de adus la suprafață având în vedere adâncimea la care s-ar afla.
Vă reamintim, submersibilul cu 5 persoane la bord făcea o excursie pentru a vizita epava Titanicului, aflată la o adâncime de aproape 4.000 metri, pe fundul Atlanticului, la aproximativ 600 de kilometri în largul coastei Newfoundland, Canada. Submersibilul are aer de rezervă pentru 96 de ore dacă cei de la bord au rămas calmi și nava are suficientă energie. Printre cei care se află la bord se numără miliardarul britanic Hamish Harding, un om de afaceri pakistanez și fiul său, căpitanul navei și directorul executiv al companiei care organizează astfel de tururi.
Pe aceeași temă:
Submersibil de agrement, dispărut în Oceanul Atlantic. Turiștii vizitau epava Titanicului
Trimite articolul
XProbabil sunt morti de mult. Am auzit ca submarinul practic nu are sisteme de rezerva si nu corespunde standardelor in domeniu.
Americanii au interzis britanicilor sa ajute la recuperarea submarinului. Concluzie? Cei din submarin se stiu cu Hillary Clinton!!! 😉
Nu conteaza rezervele de oxigen, probabil sunt morti de 2-3 zile. Vor mai continua cercetarile inca o saptamana-două, iar resturile jucariei numite pompos Titan vor fi gasite eventual peste 50 de ani. Jucaria nu prea are componente metalice (magnetice) asa ca este super greu de gasit, doar prin identificare vizuala, iar la adancimea respectiva nu ajunge nici un foton de lumina solara.
Și eu zic că deja aleargă veseli pe câmpiile veșnice….
sicriul re tar da ti lor
eu zic sa mai trimitem dupa ei multi MULTI alti miliardari si politicieni. si acolo, ba chiar si direct in expeditii spre soare.