„Problemele nu sunt clarificate. Nu sunt clarificate aspectele de natură juridică, nu ştim de ce s-a divizat echipa, dacă partea care a rămas, a rămas cu datorii. Nu ştim dacă recomandările UEFA sunt doar recomandări şi FRF are decizia să aplice acele recomandări, cât de mult se aplică aceste recomandări. Este o pierdere enormă pentru oraş, pentru că fotbalul timişorean a devenit un furnizor de calitate”, a afirmat Jackie Ionescu.
Se mai poate face ceva? Jackie Ionescu spune că da: „În România oricând se mai poate face ceva. Aşa e legea, de la Constituţie la legea ultimei case. Depinde de forţa şi de calitatea intervenţiei. În acest moment trebuie să intre în funcţiune forţa oraşului!”
„Fotbalul timişorean este în pericol încă de după Revoluţie, de când echipa a fost preluată de acest Zambon, care a cumpărat-o pe doi bani, iar ulterior echipa a fost luată de un bucureştean, de un mitic cum spunem noi, un mitic care a investit 50 de milioane de euro aici. În acest moment echipa Timişoarei e prea puţin timişoreană…”, a mai declarat Jackie Ionescu.
Dembrovschi: E o problemă majoră pentru Timişoara
Emeric Dembrovschi, unul dintre foştii mari jucători de la Poli şi din Naţionala României, crede că şi autorităţile locale ar trebui să reacţioneze în acest caz: „Să reacţioneze forurile superioare din Timişoara, să reacţioneze Primăria, Consiliul Local, Consiliul Judeţean, preşedintele clubului, nu ştiu… E deranjant că s-a ajuns în această situaţie, sunt vinovaţi toţi! A fost afectat fotbalul timişorean, toată Timişoara, tot Banatul, e o problemă majoră pentru Timişoara. Asta e, orice are un început. E greu, după ce ne-am bătut pentru titlu, pentru Liga Campionilor, pentru cupele europene. S-a întâmplat după atâţia ani de fotbal bun şi mai puţin bun”, ne-a declarat Dembrovschi.
Citiți principiile noastre de moderare aici!