tion.ro Web analytics

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, ridicat de mascați. Este acuzat de relații sexuale cu minori

De Vlad Popa
Reactualizat la:

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, ridicat de mascați. Este acuzat de relații sexuale cu minori

foto: Poliția Română
Reactualizat la:
Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost dus la audieri, joi, la Poliția Județeană Constanța. Polițiștii au făcut percheziții la locuința sa și este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore gemene.
Scris de Vlad Popa - Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost dus la audieri, joi, la Poliția Județeană Constanța. Polițiștii au făcut percheziții la locuința sa și este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore gemene.

Potrivit Hotnews, Dan Diaconescu a fost ridicat de mascați din locuința sa joi, fiind dus la audieri la Poliția Constanța.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 – 2021, când fostul patron al OTV ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în Bucureşti şi în Constanţa, dar şi cu sora geamănă a acesteia. El ar fi avut cunoștință de vârsta lor.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, a transmis Poliția Județeană Constanța, citează aceeași sursă.

Dan Diaconescu a mai fost la închisoare în 2015, fiind condamnat pentru șantaj. În noiembrie 2017 a fost pus în libertate, după ce instanța a decis definitiv eliberarea sa condiționată.

11 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. antiVrajeala says:

    bai frate, da’ tocma’ acu cand ii expira interdictia sa aiba post tv… nici nu vreau sa ma gandesc, cred ca am fi aflat cine unde si-a facut ce (intre rucar si bran)!
    a naibii coincidenta. da’ si asta, chiar asa, fapte de-astea in 2020 si 2021? Tot e bine ca dpdv sanitar s-a protejat, doara era plina pandemie de covrig! Oare de ce nu l-au luat pentru nerespectarea carantinei? cred ca a mintit in declaratia aia, a zis ca se duce sa-si puna cauciucüri de vara/iarna si de fapt el… zadarnicea combaterea!

    ps. legile educatiei e bine? bistroe? baza din delta? banii pentru agricultori? hai ca din 100 de mii de refugiati cica s-au angajat vreo o mie, sa vezi cum duduie economia acum! si am inteles ca au venit si alea 80 miliarde de se lauda ficusu acu cativa ani ca le-a adus de la oiropa. si si si…

    (#🤪)^2

  2. Baluba says:

    Va multumesc foarte mult!

    • gogu says:

      tocmai tu multumesti pentru arestarea unui pedofil? 🤡 nimic suspect ca esti aici, cu siguranta

      • Diana says:

        din DEX pedofil = ,,preferință sexuală și emoțională/psihică pentru copii de vârste prepubescente.” acuma ca sa il faci peofil trebuie sa stii ce varsta aveau minorele putau foarte bine sa aiba 17 ani , 9 luni si 3 saptamani …e diferenta intre peofilie si act sexual cu minore?

  3. Alpha says:

    Stim cum functioneaza statul paralel (deep state). Asa au pus mana pe putere, intinzand capcane de genul, si dupa hopa… e minora. desii pana l amomentul acesta sunt doar alegatii, sa vedem finalul, inainte de a acuza pe cineva, ca doar am vazut prea multe pana acuma, dar postacii si idiotii de servici repede-si dau cu parerea. Cati ati comentat repede si de fratii Tate de care nu ati auzit pana la momentul arestului… Sictir bolovanilor.

  4. horea says:

    hai ca stim cu totii ca mascatii sunt poponari pentru ca stau pana in gat in gaura serviciilor.

  5. Cele mai noi știri

    Azi în Timișoara

    Ce facem astăzi, 8 septembrie 2024, în Timișoara?

    Ştiri din Timiș

    Mesajul d-lui consul Pavel Ernest Dupta cu ocazia Zilei Independenței Republicii Macedonia de Nord

    Ştiri din Timiș

    Concurs pentru școlile din Timișoara: pot câștiga un pachet de ateliere STEAM

    România

    Elena Lasconi, la Timișoara: „Îmi doresc o reformă profundă în România”

    Ştiri din Timiș

    Atelier de educație pentru adolescenții în grija asistenței sociale

    Ştiri din Timiș

    Consultații gratuite pentru vârstnicii din centrele rezidențiale din Jimbolia. Vor urma și altele

    Capitală Culturală

    „4 ELEMENTE”, expoziție în scop caritabil pentru persoanele diagnosticate cu cancer

    Ştiri din Timiș

    Atenție! O nouă tentativă de fraudă online promite carduri STPT gratuite

    Capitală Culturală

    Tururi ghidate gratuite la Muzeul Național al Banatului: O călătorie în timp prin „Patrimonium 2022-2023”

    Ştiri din Timiș

    FOTO. Eveniment de rang național în agricultura locală

    Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

    Pentru detalii apasati aici