Mod de preparare (timp estimat: 1 h, 10 min,
complexitate: redusa)
Am despicat bucată de piept în
două, deoarece am făcut 2 fripturi
umplute.
Fiecare bucată, am tăiat-o pe
jumătate, dar nu de tot, ci
încît să se deschidă ca o
carte.
Am facut un piure din rosii, usturoi, sare,
piper şi ceva busuioc.
Cu această pastă am uns interiorul
cărnii. Am adăugat un rând de
ciuperci feliate.
Deasupra, un rând de caşcaval
şi busuioc.
Am închis şi condimentat carnea pe
ambele părţi cu sare, piper, praf de
chili, busuioc şi oregano uscat.
Am tăiat restul ciupercilor, şi le-am
pus în pungă, pe lângă
bucăţile de carne.
Ciupercile, caşcavalul, sosul de
roşii, a lăsat o zeamă
gustoasă.
(nu e nevoie de ulei)
În cuptor, a stat cam 45 minute la 200
°C
Poftă bună!
Reteta propusa de Maya
Discută mai multe despre această
reţetă pe forum culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!