Ingrediente reţetă:
1/4 pahar unt ( = 4 linguri unt topit); 2 pahare pesmet; 1 pahar nuci tocate; 2 roşii mari; 250 g ciuperci ( proaspete, din conservă sau îngheţate); 1 linguriţă maghiran; sare, piper;
Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate: redusa)
Se topesc 2 linguri de unt.
Se adaugă pesmetul şi nucile.
Se prăjesc împreună până devin aurii.
Se taie roşiile cuburi.
Roşiile şi ciupercile se înăbuşesc în lingura de unt rămasă până când roşiile se înmoaie.
Într-un vas rezistent la foc se aşează jumătate din amestecul cu roşii, se presară maghiran, un strat din amestecul de nuci şi pesmet.
Se repetă această succesiune încă o dată.
Se coace la 140 C pentru 30 minute.
Poftă bună!
Reţeta Ciuperci cu nuci la cuptor propusă de ioan ana 5646
Discută mai multe despre această reţetă pe forum culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!