Aceste avataruri ajută la reducerea numărului de contacte între medic și pacient (posibil infectat cu COVID-19) pentru a proteja personalul medical, mai ales cînd este vorba despre informații care nu necesită un consult fizic. Cu ajutorul lor, medicii, asistentele medicale și infirmierele pot comunica video și text cu pacienții, având contact direct în situații esențiale pentru sănătatea acestora.
Această rețea de avataruri interconectate cu aspect de cadru medical este o soluție de care beneficiază și alte spitale din țară.
„Prezența avatarurilor în prima linie din Zona Roșie a Unității de Primiri Urgențe a SCJUPBT reduce la minim riscul de contaminare a personalului medical care iși desfășoară activitatea în zonele cu suspecți sau confirmați cu SARS-COV2”, transmite Biroul de Presă al spitalului.
Realizatorii proiectului „Infirmiera Virtuală” estimează că în două luni un singur avatar poate elimina până la 180 de contacte cu potențial de infectare a cadrelor medicale. Este un proiect al Fundației United Way România, alături de Metropolitan Life.
Trimite articolul
XEfectiv bani aruncati. Deschideti sectiile inchise din restul spitalelor din oras.
Mai existya si alte boli inafar de covid, ce necesita a fi tratate.
Este foarte interesant cum pentru covid se gasesci oricand bani, pentru cancer, boli cardiace sau obezitate nu?!