Echipei de medici de la Spitalul Județean i se alătură și medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare, Spitalul Clinic Municipal de Urgență și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”.
Împreună, medicii au pus la punct un program de consult multidisciplinar pe Cardiologie, ORL, Neurologie, Ortopedie, Urologie, Pneumoftiziologie și Endocrinologie, pentru a determina afecțiuni aflate în stadiu incipient și tratamente specializate.
Programul a început miercuri, 15 Iunie, iar în prima zi au fost consultate 70 de persoane. Investigațiile îi ajută și pe cei din cadrul penitenciarului și pe vizitatori să vină într-un climat medical sigur.
„Secția de terapie intensivă își deplasează oameni și aparatură în consult pe teren. Este o practică medicală apreciată și cu beneficii, mai cu seamă în segmentele sociale unde patologia regăsită poate fi riscantă. ATI va fi prezent și în Ambulatoriul integrat al spitalului, iar intenția noastră este de a extinde prezența medicilor specialiști din toate secțiile în Ambulatoriul SCJUT, spre beneficiul populației“, declară managerul Spitalului Județean dr. Sorin Barac.
Trimite articolul
XDaca il baga la parnaie si pe chirurgul ala de la spital , ala cu mita in buzunar o sa fim in situatia ca va fi mai bine sa fi la puscarie ca sa capeti un tratament adecvat. Basca ca ai mancare gratis, caldura gratis, cazare gratis, nu trebuie sa dai mita ca sa capeti o operatie, . O sa ajungem la situatia ca lumea va face orice ca sa ajunga la parnaie ca sa poata benefiacia de tratamente adecvate, gratuite si rapide.
-
Așa este, ai dreptate, deci și doctorul e gratis pt ei, iar noi nu știm la care spital sa ne îndreptăm după 35 de ani de servici! Felicitări!