Medicul lucrează la Spitalul Județean Timișoara, dar a fost la Arad, în urmă cu două săptămâni, unde a consultat pacienți. Doctorul de la Spitalul Județean Timișoara a mai fost la spital o zi săptămâna trecută, iar personalul medical de pe tura cu care a lucrat este în izolare și monitorizare la domiciliu, iar restul personalului de pe restul turelor lucrează.
Surse din spital declară că personalul medical a purtat și poartă echipament de protecție tot timpul cât se află în spital.
Trimite articolul
XAsaaa.. sa vedem cate contaminari vor aparea in urma detasarilor personalului sanitar netestat inca
Opa…domnul doctor a consultat mai mult decat era necesar. Va avea de dat explicatii acasa!
Ce echipament de protectie? A lucrat in spital in echipament NORMAL!! CEL SIMPLU!! De ce vehiculati minciuni?
Acum apare la fileu o problema mai veche. Mai mult de jumatate din pacientii spitalului judetean Timisoara, subliniez judetean, erau permanent cetateni din alte judete. Adica spitale de genul Petrosani, primeau fonduri pentru modernizare, “deservim o populatie importanta” si cand aparea un caz mai greu, hop la Timisoara.
Un fel de “ne furam singuri caciula”. Se putea redenumi spital “regional” si aloca mai multe fonduri, dar atunci scadea numerul de “feude”, dintr-o multime de spitale “orasenesti” pe jumatate goale.
Sursele vostre din spital sunt de toata jena. Domnul doctor nu a consultat nicaieri!!! Ce de cacat sunteti, intr-o situatie in care suntem toti implicati, intreg globul, incepeti sa denigrati ca un om s-a imbolnavit la datorie!!!! La datorie!!! Si daca a consultat la arad ce are? Nu era interzis la
Momentul acela. Ca a consultat si salvat vieti la stat nu se pune? Sper ca atunci cand veti avea nevoie de ajutor sa ajungeti la domnul doctor Miutescu sa vedeti ce om cu suflet mare este si cate vieti a salvat. Asta daca aveti noroc sa dati de un om ca el si daca nu il mai denigrati.
-
Sper ca prin ceea ce faceti cu aceste comentarii, sa nu reusiti sa il convingeti ca nu are rost sa se mai lupte pentru sistemul medical din Romania. Nu de alta, dar sistemul medical din Romania ar mai pierde un profesionist.
Cel mai mare vinovat este statul prin instituțiile lui , prin cei care au condus si conduc guvernele care s au succedat la conducere pînă acum , de ce , pentru ca nu au avut pregătite aceste mijloace , masti , costume , solutii etc care ar fi trebuit sa fie pe stoc exact pentru aceste situatii , ei sint primii vinovati , cei nominalizati mai sus ,si ca si in multe alte cazuri vinovatii nu vor fi trasi la raspundere niciodata , aici vezi si distrugerea industriei romanesti in cei 30 de ani de la momentul 90 , iar vinovatie , dupa mine , poarta si cei care nu au organizat măsuri specifice în spitalele care acum au intrat în carantină , total sau partial , în frunte cu cei denumiți, mult prea mult din punctul meu de vedere , cică , manageri , poate managerii haosului , si personalul medical , care fiind de meserie , trebuiau sa fie conștienți de situatie , trebuiau sa i a toate măsurile în spitale , parerea mea este ca chiar daca nu erau anumite materiale se puteau face tot felul de improvizații , s a văzut și în alte state, avem mult prea multe spitale în carantină totală sau parțială, mult prea mult personal medical infectat , poate niște corturi în curtea spitalului erau utile , se puteau încălzi cu aeroterme pe curent electric sau carburanți,acolo trebuia făcută trierea,iar personalul care lucra acolo nu trebuia sa mai intre în spital nici acum nu e prea tîrziu,personalul trebuia organizat în ture de 14 zile,avem clar un exemplu de cum nu trebuie făcut.
Nu au echipament de protecție adecvat. Eu am fost la urgențe în 20.03.2020. între orele 2-4 aproximativ.Nici un cadru medical nu avea ochelari de protecție.Echipați doar cu mănuși și niște măști cu un leu bucata.Concluzia?