Misiunea personalului medical, selectat pe bază de voluntariat, se desfășoară pentru o perioadă de 14 zile. Marți, medicii s-au îmbarcat în avion și au plecat cu destinația Italia.
„Este o misiune umanitară a Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Sănătății. O echipă de români care merge în Nordul Italiei, în regiunea cea mai afectată. Este și o ocazie foarte bună și pentru a acumula experiență. Sunt șase medici specialiști ATI la nivel național, din care trei sunt din Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Vor sta două săptămâni”, a declarat Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara.
Trimite articolul
Xda cum de la noi isi dau demisia si uite, se duc frumos in Italia ca doar e mai bine acolo. Dupa ce juma de milion de oameni o venit inapoi de la spalatul c*rului la italieni.
Asta e…astia care isi dau demisia ar trebui sa le fie interzis cativa ani sa mai intre in spital sa profeseze.
Citiram ca la Arad au venit medici italieni ,iar in italia au plecat cu fanfara,medici si personal medical din Romania ! Sa fie schimburi de experiente in cadrul NATO ?
Ei nu sunt in stare sa rezolve cazurile din Romania si o fac pe desteptii cu altii.
Varza medicii ca si sistemul romanesc dar prostia si fudulia trebuie sa apara. Bravii de ei ajutat pe altii cand ei is varza si nu stiu ce se intampla in casa lor. Poate sa mearga sa ajute unii care au morti aprox 1 la suta nu 4 . Vezi Cehia, Germania care stiu nu habarnisti plati de stat.