Vă reamintim, centrul permanent din Clinica de Ortopedie a Spitalului Județean Timișoara s-a deschis în 23 martie. Ar fi trebuit să se poată vaccina la orice oră din zi și din noapte acolo, dar Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a pregătit platforma pentru acest lucru.
S-a stat aproape o lună fără programări 24 de ore din 24 pe platformă, deși la centru se aflau medici care puteau vaccina non-stop.
Reprezentanții Spitalului Județean au anunțat că, „începând din această noapte (luni – n.r.), platforma de vaccinare permite programarea”. În decursul acestei luni, centrul a funcționat non-stop, iar oamenii au primit mesaje că se pot prezenta în interval de 24 de ore în ziua programării.
„Pacienții puteau veni oricând în intervalul de 24 de ore în care sunt programați, centrul fiind deschis non-stop. (…) Între timp, am avut destui dintre aceștia care au venit după ora 20 și până mai târziu în noapte, personalul nostru fiind acolo 24/24 si 7/7”, ne-a declarat Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean din Timișoara, în urmă cu o săptămână.
La centrul de la Județean sunt deschise patru fluxuri de vaccinare Pfizer, unde se pot imuniza zilnic 480 de oameni.
editor: Amalia Kui
Citește și:
Centru de vaccinare deschis non-stop la Timișoara, doar cu ser de la Pfizer. E primul din România
Trimite articolul
XTot ce are legatura cu miscarea in tara asta functioneaza la viteza melcului schiop.
Rata de vaccinare in Timis a ajuns sa atinga procentul de 8℅ din populatie (nu 10℅ cum se vehiculeaza).
-
Si cine este vinovat ca strict legat de acest subiect, lucrurile nu merg cum trebuie? Vaccinuri sunt? Sunt! Centre sunt? Sunt! Faptul ca “tara asta functioneaza la viteza melcului” mort, e in mare parte din cauza noastra. Eu m-am vaccinat si chiar nu inteleg cum altii nu pot… avand in vedere ca acum sunt mii de locuri libere in toata tara. Suntem o natie cam “comoda” atunci cand trebuie sa luam decizii importante, ca sa nu ma leg de ratiune si IQ.