Singurul proiect multifuncțional din vestul țării a fost desemnat „5 Star Winner Best Mixed Use Development Romania” în cadrul The European Property Awards, cea mai prestigioasă competiție din regiune.
Nominalizat pentru Best of Europe
Iulius Town Timișoara a obținut distincția maximă în categoria Mixed Use Development pentru România în cadrul competiției internaționale – 5 Star Winner. Acest nivel se acordă doar proiectelor care depășesc 75% din punctajul juriului internațional de specialitate pentru secțiuni precum localizare și conexiune cu orașul, arhitectură, sustenabilitate și inovație, facilități și servicii integrate, funcțiuni și impact în comunitate. Prin calificativul ridicat înregistrat, unul dintre cele mai mari din regiune, Iulius Town Timișoara a fost nominalizat în următoarea etapă de selecție, alături de alte trei proiecte din Rusia, Cipru și Turcia, pentru titlul „Best of Europe”.
Iulius Town Timișoara reprezintă un reper pentru România, dar și peste hotare, prin sinergia inovatoare între retail, office, parc și infrastructură publică, dar și pentru meritul de a fi reușit să revitalizeze o zonă mai puțin dezvoltată, pe care a integrat-o în dinamica orașului.
Iulius Town a răspuns unor nevoi reale de birouri premium, branduri high end și destinații de entertainment în zona de vest a țării, funcțiuni care facilitează viața cotidiană și recreerea în natură. Acestea sunt, de altfel, principalele atuuri care i-au adus proiectului mixt recunoașterea internațională. Parcul amenajat integral, cu arbori maturi, gazon, lac, piațete în aer liber și alei de promenadă, dar și investițiile în conectivitatea proiectului cu orașul, cu un rol real în mobilitatea urbană, cum sunt pasajul auto, conexiunile pietonale și modernizarea arterelor rutiere din proximitate, investiții care depășesc 21 de milioane de euro, sunt funcțiuni rar întâlnite în dezvoltările real-estate din Europa și au fost cu atât mai mult apreciate.
Iulius Town s-a impus drept centrul de afaceri al regiunii, cu trei clădiri office verzi, construite și operate după principii sustenabile. În total, 50.000 mp de spații de birouri premium, sediu al peste 30 de companii multinaționale, cu mai mult de 5.000 de angajați. Incluzând și celelalte componente ale proiectului, Iulius Town este locul în care lucrează peste 8.000 de persoane.
Dincolo de aportul economic considerabil și impactul major la nivel de atractivitate investițională, singurul proiect mixed-use de regenerare urbană din vestul țării este un pol modern de socializare, care aduce comunitatea locală și regională împreună. În cea mai mare suprafață de retail din țară, 120.000 mp, sunt reunite peste 450 dintre cele mai renumite branduri, dar și concepte ale antreprenorilor și producătorilor locali, cea mai variată ofertă de cafenele și restaurante tematice din oraș, cinema VIP, cel mai mare fitness club din țară, prima grădiniță cu predare în limba engleză și curriculum britanic, dar și școală primară, centru de conferințe și toate serviciile cotidiene.
Facilitățile oferite de Iulius Town sunt amplificate de parcul din inima ansamblului, devenit atracția principală a orașului prin peisajul reconfortant pe care îl oferă, numeroasele evenimente găzduite și diversitatea opțiunilor de petrecere a timpului liber în natură, mai ales anul trecut, când s-a impus socializarea outdoor.
Proiectul este un magnet nu doar pentru locuitorii din regiune, dar și pentru publicul din Serbia și Ungaria, care obișnuiește să vină aici pentru cumpărături și relaxare.
DESPRE THE INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS
The International Property Awards sunt organizate de 27 de ani și acoperă peste 45 de categorii real-estate, în competiții regionale pentru Europa, Arabia, Africa, Canada, America Centrală și de Sud, Caraibe, USA, Marea Britanie și Asia Pacific. Juriul independent este format din peste 80 de experți din industrie
Trimite articolul
XDrăguț că securiștii și mafioții ruși care spală banii furați de la poporul rus și care iau gratis terenurile noastre, (urmează Romexpo) au denumit compania de investiții Atterbury Europe pentru a ne induce ideea că investitorul e de origine Angelo Saxonă vest europeană. In concret aici își spală banii murdari niste hoți in văzul și cu acordul larg al tuturor serviciilor și autorităților statului.
-
sau poate sunt securistii nostrii care isi ascund banii furati din toate fabricile de stat in anii 90, apoi din terenurile vandute de pe fabricile obtinute gratis de la stat, devalizari de banci, furt de paduri , plus ca inca nu se stie exact ce bani avea Romania prin bancile straine inainte de 90 si in mainile cui au ajuns…Astia care ii vedem noi prin top 300 ma tem ca reprezinta doar partea vazuta a clasamentului…
Tot degeaba atita reclama,in perioada aceasta si in cea urmatoare,in cazul cel mai fericit,inca cel putin 1 an,pina cind situatia va reveni la normal,daca va mai reveni vreodata,sint foarte multi daca ,acest gen de afaceri importate din America devin caduce,si din cauza epidemiei,dar mai ales din cauza comertului online.
S-a micsorat cea mai inalta cladire de la 27 la 15 etaje. Pacat.
Despre poluarea, zgomotul si traficul infernal din jurul acestui asa zis ”mall” nu se spune nimic in Awards?
-
Subscriu cu tarie,bine acum gituirea traficului s a redus in ultimul an foarte mult deorece nici pietoni nu mai sint care sa opreasca traficul la cele 3 treceri si traficul rutier s a redus in zona la 30 la suta din cea fost si dupa cum se vede va dura mult foarte mult pina cind se va reveni la cea fosf in 2018 2019.