Campania va începe pe 7 septembrie și va capacita experți în domeniul prevenirii criminalității din cadrul IGPR, Agenția Națională Antidrog, Agenția națională împotriva traficului de persoane, ISU Banat și Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.
În perioada 7-9 septembrie aceștia se vor afla în locuri cu public numeros, cum ar fi festivalul Bega Bulevard, urmând ca din 10 septembrie experții să viziteze mai multe școli din Timișoara. Pompierii de la ISU Timiș au ales pentru această campanie exact școlile care nu au autorizație de securitate la incendiu, ei urmând să învețe cadrele didactice cum să procedeze în cazul izbucnirii unui incendiu și vor desfășura exerciții de evacuare.
Durata totală a campaniei va fi de zece zile.
Trimite articolul
XO Idee buna, compromisă prin execuție de mântuială, tipic romaneasca. Abureală de tocat bani europeni….
Nu vreau sa par cârcotaș dar știu ce vbesc.
Daca doreau să aibe și efect un asemenea proiect, trebuiau să aștepte măcar două săptămâni să înceapă școală să fie copii un pic mai liniștiti ptr a putea fii mai atenți la mesaj, poate chiar deja abordați de rețele infracționale ce bântuie pe la școli, ca să să poată și informa instructorii despre cine cu ce droguri și alte rele i-a ofertat in primele săptămâni.
Loveau ofițerii doi iepuri deodată. Avea campania dubla eficienta. Așa însă, e doar o acțiune de bifat ptr polițai și pompieri pe niste bani europeni de tocat ușor si fara mare rost.
Pariu că nu face nimeni postevaluarea unui astfel de acțiuni ?!
Puteți demara oricâte campanii de genul dacă nu începeți sa luați masuri concrete împotriva drogurilor. Credeți că aveți putere mai mare de convingere decât “prietenii din anturaje”? Vă râd pubertarii in față…
Nu este nevoie de nici un fel de preventie…sistemele politice, economice si educationale romanesti vor avea grija ca 80% din generatie sa ajunga niste ratati, prea saraci sa isi permita droguri.