Timotion, ediţia a noua, va avea loc în 28 mai în Piața Iancu Huniade. Vor fi opt curse foarte diverse de alergare şi pedalare, incluzive, care oferă ocazia oricui doreşte să participe la eveniment să o facă indiferent de pregătirea şi abilitatea fizică.
De la primul eveniment, din 2015 și până în prezent, în cele opt ediţii Timotion, s-au strâns în total 2.160.000 de lei (aproximativ 440.000 euro) pentru 134 de proiecte comunitare care au avut un impact pozitiv în vieţile a sute de mii de oameni. La precedentele ediții au alergat 22.000 de participanţi şi s-au implicat aproximativ 1.300 de voluntari de toate vârstele.
Organizatorii evenimentului Timotion – Timişoara se mişcă, Fundaţia Comunitară Timişoara şi Asociaţia Alergotura, au dat startul înscrierilor pentru voluntarii care doresc să se implice în organizarea celui mai mare eveniment sportiv cu o componentă filantropică de strângere de fonduri pentru proiecte comunitare din vestul ţării.
„Voluntarii Timotion pot alege să ajute în pregătirea traseelor de alergare, vor încuraja alergătorii la Start, până la poarta de Finish, vor face fotografii şi vor înmâna medalii sau vor fi alături de participanţi la punctele de hidratare. Avem numeroase ocazii de implicare în ceea ce noi considerăm că este o adevărată sărbătoare a comunităţii, în care combinăm facerea de bine cu distracţia şi în care celebrăm un an întreg de muncă şi oamenii care lucrează la firul ierbii pentru o comunitate rezilientă şi incluzivă, cât şi pe cei care aleg să se mişte pentru propria sănătate”, a precizat Olimpiu Porumb, manager program Timotion, membru Alergotura.
Cei care vor să se implice în organizarea evenimentului, se pot înscrie completând formularul online disponibil pe www.timotion.ro.
„După câţiva ani de restricţii în ceea ce priveşte organizarea de evenimente mari, iată că revenim la un anumit normal care ne permite să fim împreună în număr mare (voluntari, alergători şi oameni implicaţi, donatori şi sponsori) şi să luăm o pauză activă în cadrul Timotion, care nu s-a oprit din a ajuta şi a susţine organizaţii şi mii de beneficiari din vestul ţării timp de aproape nouă ani. Mulţumirile noastre merg către toţi voluntarii care au susţinut evenimentul nostru cu multă dedicare şi seriozitate şi fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil. Inspiraţi de ei, am ales în acest an sloganul: Împreună, e uşor să facem bine!”, a declarat Daniela Chesaru, director executiv la Fundaţia Comunitară Timişoara.
Trimite articolul
X“oamenii care lucrează la firul ierbii pentru o comunitate rezilientă şi incluzivă”
adica oengeurile care distrug statul? si ce e aia rezilienta? dar incluziva? si unde pot vedea sursele de finantare ale acestor oengheuri precum si cum cheltuie banii, ce achizitii directe fac, ce salarii au pe-acolo pe la oengheu?
#🤪