Dezvoltare competențe antreprenoriale
În lumea start-up-urilor de succes, a companiilor generatoare de venituri care vor fi construite în câteva luni, putem crede că toată lumea poate fi un antreprenor astăzi. Acest lucru este departe de a fi adevărat, deoarece atitudinea antreprenorială și modul de viață nu sunt date tuturor, nu toate tipurile de oameni o pot cultiva. Cu pregătirea noastră, dorim să oferim solicitanților o bază solidă cu care să învețe toate elementele modului de viață antreprenorial: cunoștințele necesare pentru a începe o afacere, forme antreprenoriale, contabilitate și impozitare, precum și elementele de bază ale marketingului.
Grupul nostru țintă este foarte mare, cursurile noastre sunt deschise grupului de vârstă cuprinse între 16-65 de ani, deoarece credem că nu este niciodată prea târziu pentru a începe ceva nou (trebuie doar să aveți cunoștințele corecte).
Trainingurile noastre intensive de 40 de ore sunt conduse de experți renumiți din regiune, iar metodele utilizate includ: prelegere, practică, studiu de caz și simulare. Participanții vor cunoaște, de asemenea, formele de antreprenoriat din regiunea de frontieră (Ungaria, România).
Instruirea se încheie cu un examen și, datorită instituției noastre acreditate de educație pentru adulți, solicitanții primesc un certificat.
Dezvoltare competențe sociale și civice
Oferta zilelor deschise a universităților și a centrelor de formare profesională din Ungaria este astăzi foarte largă, nu este de mirare că alegerea în rândul tinerilor este dificilă. Cursul nostru de orientare profesională pune o bază de autocunoaștere care ajută în alegerea unui drum pentru fiecare. Ei își pot evalua în mod realist interesele și competențele și pot alege o profesie care se potrivește bine cu punctele forte și abilitățile lor personale. Facem toate acestea într-un mod interactiv, cu ajutorul unor profesioniști recunoscuți.
Scopul cursurilor este de a ajuta tinerii participanți să își găsească drumul pe piața muncii, să își planifice cariera: prin dezvoltarea continuă și conștientă a competențelor și abilităților, prin dobândirea unei atitudini proactive.
Până la sfârșitul instruirii, vom pregăti un plan de carieră bazat pe anumite cunoștințe de sine și cunoștințe despre carieră și, în același timp, vom cunoaște sistemele de formare din regiunea de frontieră (Ungaria, România) și oportunitățile de angajare pe piața muncii.
Instruirea de 30 de ore se încheie cu un examen și, datorită instituției noastre acreditate de educație pentru adulți, solicitanții primesc un certificat.
Puteți aplica și solicita informații suplimentare trimițând un e-mail la twins@gapps.bartok.ro, sau așteptăm apeluri la 0722441647 în timpul orelor de lucru.
Puteți citi mai multe despre proiect la adresa http://www.twinstraining.eu/
Programul Interreg V-A România-Ungaria este destinat finanțării unor proiecte comune româno-ungare, care abordează nevoi identificate pe ambele laturi ale graniței şi care necesită o abordare comună, precum şi soluții inovative, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a zonei eligibile. Programul este o continuare a programelor de cooperare transfrontalieră implementate în regiune şi dispune de un buget total de aproximativ 232 milioane euro, din care, 189 milioane de euro, reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Zona eligibilă a programului cuprinde judeţele Arad, Bihor, Satu Mare şi Timiş pe partea română a graniței şi, respectiv, judeţele Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg, pe partea ungară a acesteia.
Conţinutul acestui anunț nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
(1381)
Citiți principiile noastre de moderare aici!