Cei mai mulţi au fost, în acelaşi timp, 150 de oameni pe pod, după cum spune chiar iniţiatorul proiectului, Radu Rusu, EcoStuff România. Acum, documentaţia a plecat deja spre Londra pentru ca podul construit de voluntari la Timişoara, din peste 100.000 de sticle de plastic, să intre în Cartea Recordurilor.
„Luni trimitem documentaţia, prin curier, celor de la Cartea Recordurilor. Ei au un termen de răspuns de la o săptămână la şase săptămâni, dar s-ar putea şi mai repede, în funcţie de cât de multe cereri au. Şansele sunt mari să intrăm în Guiness Book”, spune Radu Rusu.
Podul va sta pe apă până în 8-9 august, când va începe demontarea lui. PET-urile vor fi duse apoi la Retim, pentru reciclare. Până atunci însă, organizatorii invită trupele de muzică să încerce podul şi să vină să ţină concerte chiar în mijlocul lui. Dacă existau până acum probleme cu energia electrică în zonă, acum acestea s-au rezolvat, aşa că se pot ţine concerte la orice oră.
„Dacă vrei să cânţi, ai trupă, vino pe la noi! Să vină să ne încânte – rock, jazz, funk, muzică clasică, blues, muzică de acest gen”, spune Radu Rusu.
Articole pe aceeași temă:
Podul din sticle de plastic de Cartea Recordurilor a fost inaugurat la Timisoara
Citiți principiile noastre de moderare aici!