Sâmbătă, 3 martie 2012, între orele 11-13, la Zai Apres Cafe din Timişoara (str. Mercy nr.5) se va desfăşura Atelierul de Mărţişoare Dulci.
„Ne-am propus să sărbătorim mărţişorul şi începutul primăverii sub pretext culinar! Astfel, timp de două ore „mărţişorim” celebrele Macarons – bezele franţuzeşti cu spumă de ou, făină de migdale, zahăr şi umpluturi surprinzătoare. Fiecare participant va face câte o tavă de Macarons şi va învăţa trucurile acestui desert simplu şi delicios, dar capricios dacă nu îi cunoşti tainele”, precizează Camelia Minisan, organizatoariea atelierului de bezele.
Taxa de participare la atelier este de 50 de lei/ adult, copiii pînă la 12 ani fiind scutiţi de taxă. Toţi participanţii trebuie să-şi aducă câte un mixer, cu care vor lucra.
Citiți principiile noastre de moderare aici!