Atelierele gratuite de educație financiară din cadrul programului Școala de Bani revin în cinci orașe: București, Timișoara, Galați, Piatra Neamț și Oradea. Timp de o oră și jumătate, atât copiii, cât și adulții pot învăța să-și gestioneze banii într-un mod inteligent.
Cursurile vor avea loc în spații special amenajate din marile centre comerciale și spații de coworking. În Timișoara, atelierul va avea loc la centrul comercial din Calea Șagului.
Înscrieri
- Ateliere pentru copii: https://www.scoaladebani.ro/pe-roti/inscriere
- Ateliere pentru adulți: https://www.scoaladebani.ro/webinar
Vă puteți înscrie și la infodesk, în mall sau la numărul de telefon 0725 772 255.
„Școala de Bani este un proiect ce a demonstrat tuturor că și în astfel de perioade, nu foarte prietenoase, putem să îi facem pe cei mici să învețe, distrându-se. Eu am rămas profund impresionată de această generație, ce vine din spate cu un bagaj de cunoștințe fantastic la care eu, când eram ceva mai mititică, doar visam” a spus Maria Sima, trainer FLiP.
În 2021, peste 18.000 de români, atât copii, cât și tineri și adulți, au participat la atelierele online de educație financiară.
Trimite articolul
XO gluma buna – exact ca acea in care mergea unul la terapeut, sedinte, tot tacamul, si ii da la final diagnosticul “domnule, dumneata esti… sărac”. Evident, dupa toata cheltuiala cu terapia, acum era si mai sarac. Sa mergem la ateliere ca sa aflam ca e vina noastra ca suntem saraci, intr-un mediu in care investitiile bancare inca nu sunt avantajoase pentru persoanele fizice cu economii modeste (dobanzi infime, planuri de investitie zero barat, gen “nu ne deranjam pentru dvs.”), in care nu poti planifica mai nimic daca nu ai contacte tip insider in politica, deoarece se schimba legile des si fara o solida logica economica, in care vezi cum te depasesc cu viteza lumii oameni care abia leaga doua cuvinte, se arunca cu capul inainte si isi asuma riscuri teribile (“ca ma scoate naşu’ daca e ceva problemă) etc. Adica in loc sa aprofundam observarea realitatii, hai la ateliere pt gas lighting, unde sa aflam reguli diferite decat cele ce se aplica de fapt si sa ne antrenam la a crede ca “e vina mea daca nu am reusit, data viitoare voi incerca cu mai multa convingere”. Hai sa ducem si copiii, sa vina acasa sa ne zica ce rataţi suntem traim in realitatea nerecunoscuta oficial, si nu in basmele trecute prin diverse hartii.