Pentru Valentine’s Day, Master Chef Asen Asenov a creat un meniu poetic și luxuriant, exigent cu numărul caloriilor dar generos în savoare:
♥ Băutură: Kyr Royale, un cocktail fin franțuzesc pe bază de crème de cassis și șampanie, perfect pentru începutul serii.
♥ Aperitiv: Cuib de noodles cu creveți, midii și calamari, asezonat cu sos thai.
♥ Fel principal: Medalion din file de curcan pe petale de portocale confiate, garnisit cu orez basmati roz aromat cu șofran și topping din spumă de șampanie.
♥ Desert: Home made brownie cu mousse de zmeură și norișor de zahăr caramel acompaniat de căpșuni proaspete.
Toate aceste delicii, fineţuri şi răsfăţuri din Meniul pentru Valentine’s Day costă 70 lei/persoană, iar rezervări de locuri se pot face la tel.0256 .300.231 şi 0730.016.840.
Citiți principiile noastre de moderare aici!