Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in
zona parcarii mall-ului Baneasa, se va desfasura cea
mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului. Sunt
reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din
asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si
producatori traditionali individuali din apreciate zone
in ceea ce priveste mancarea traditionala.
Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor
produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente
de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din
Franta si alte regiuni ale Italiei. Publicul vizitator
va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10
restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare la
preturi modice. Spectacolul culinar va fi intregit de
demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea
masura talentului lor.
Gazda evenimentului Horia Virlan – emisiunea
“Cireasa de pe tort”- va intretine
atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face
concursuri cu publicul. Tombola evenimentului,
organizata pe baza biletului de intrare, va ofera
posibilitatea de a castiga bilete de avion in Europa la
manifestari similare, aparatura electocasnica de la
partenerii evenimentulti-Franke, Tefal, Kenwood,
mirodenii de la Kamis, tabere pentru copii, ghiduri si
carti de bucate.
Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de
o echipa de specialisti si degustata de publicul
prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai
mare bors de peste-reteta traditionala –va fi
savurata de toti participantii la eveniment. Jurnalul
de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub
titlul “550 de ani de gastronomie pe malurile
Dambovitei – de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui
Bill” Luati parte la la singurul eveniment plin
de savoare si gust bun din Bucuresti! Mai multe
informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la
office@morevents.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!