Dacă vor să-și vaccineze angajații, societățile comerciale din Timiș trebuie să trimită liste prin care să se contorizeze numărul celor ce vor să se imunizeze anti-Covid. Echipele mobile care vor merge în companii vor veni de la centrele de vaccinare din județ.
„Este o chestiune care ține și de organizarea lor. Trebuie să facă liste să precizeze câți doritori sunt din compania respectivă. Minimum 50 se vaccinează în 3-4 ore sau pot să aibă 350 și atunci te gândești dacă reușești în două-trei zile. Echipele mobile vin de la centrele fixe”, a declarat Flavius Cioca, șeful DSP Timiș, pentru Tion.
Atenție, însă! Dacă administrați o societate și vreți să vă imunizați angajații, trebuie neapărat să aveți un spațiu amenajat pentru o astfel de acțiune. Primul pas este însă anunțarea Direcției de Sănătate Publică Timiș.
„Se va face un plan în curând, în funcție de solicitările pe care le primim de la companii. Trebuie să știm exact și mai apoi să ne organizăm, în funcție de posibilitățile și spațiul de care dispune respectiva companie”, ne-a declarat Maior Cosmin Jian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Miliar din Timișoara, instituție care se implică în campania de vaccinare.
Campania a debutat miercuri în Timiș. Până vineri, 30 aprilie, au fost vaccinați 174 de angajați de la compania Autoliv din Lugoj.
Solicitările se pot trimite prin e-mail către DSP Timiș, la adresa: dspj.timis@dsptimis.ro.
editor Dan Oancia.
Pe aceeași temă:
UPDATE. Timișoara va avea centru mobil de vaccinare. Va pleca în satele mai izolate din patru județe
Trimite articolul
XPentru gripa porcină este bun vaccinul?
“cine vrea sa isi vaccineze angajatii”. Parca sunt vitele patronului, decide condicerea ca vrea sa isi vaccineze vitele.
Ați înnebunit de tot cu vaccinul. Ați făcut atât de multă publicitate, și impunere oarecum forțată pentru vaccinare.
Publicitate pentru un stil de viata sănătos, creșterea imunității nu știți sa faceți?
Faci vaccinul dar e apa de ploaie, nu prezentați nimic bun.
Te înțepi și te mai simți si rău după el.