Primul dintre acestea este „Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene”, care va avea loc în perioada 12 – 21 februarie.
Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor și persoanelor care doresc să atragă fonduri europene pentru finanțarea de proiecte. Informații și înscrieri se pot obţine la tel. 0256.219.172, 0720.444.120, e-mail: mmuresan@cciat.ro sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, persoană de contact: Milena Mureșan, coordonator curs.
Un alt curs este cel de „Competențe antreprenoriale”, care are loc între 12 şi 23 februarie. Cursul este eligibil pentru Programul Start-Up Nation Romania 2017 și se adresează celor care doresc să își deschidă propria afacere sau dețin deja o afacere și vor să o gestioneze mai eficient cât și persoanelor interesate în proiecte finanțate din fonduri europene.
CCIAT va realiza şi un „Curs formator”, între 12 şi 23 februarie, cu program de luni până vineri, între orele 16.30-20.30. Cursul de formator se adresează persoanelor care doresc să ofere în condiții legale cursuri și traininguri (calificare, recalificare, dezvoltare personală, dezvoltare de competențe), emițând diplome recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației; persoanelor care oferă în cadrul firmei, în conformitate cu atribuțiile de serviciu, programe de formare (protecția muncii, cursuri de implementare a sistemelor de calitate, cursuri de calificare la locul de muncă); persoanelor care doresc să se dezvolte personal, prin dobândirea de abilități și competențe, pentru transmiterea corectă și eficientă a unor mesaje către terți; persoanelor din departamentul de Resurse Umane / lectori interni.
Informații și înscrieri se pot obţine la tel. 0256. 294.922, e-mail: cmates@cciat.ro sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110. Persoană de contact: Cecilia Mateș-coordonator curs.
Tot cei de la CCIAT organizează un „Curs de arhivar”, în perioada 12 februarie – 8 martie, cu program de luni până vineri, între orele 16 – 21. Vor fi două săptămâni de teorie şi două săptămâni practică. Lector va fi Mihaela Georgiana Gălbenuş, absolventă a Facultății de Arhivistică, Academia de Poliție Al. I. Cuza București.
Informații și înscrieri, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0720.444.121, e-mail: tavramov@cciat.ro. Persoană de contact: Tania Avramov, Manager DFP.
„Instruire în Legea nr. 98/2016 privind Achizițiile publice și normele de aplicare”, este titlul unui alt curs care are loc între 19 – 23 februarie. Locație: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.
Nu lipseşte un curs de „Specialist managementul deșeurilor în conformitate cu Legea 211/2011 modificată”, desfăşurat în perioada 12 – 23 februarie.
Un ultim curs este cel de „Competențe informatice”, organizat între 6 februarie şi 9 martie. Informații și înscrieri, la tel. 0256.219.173 , 0724.604.132, e-mail: amluca@cciat.ro sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110. Persoană de contact: Ana Maria Luca, consultant cameral.
Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000.
La cerere, certificatele pot dobândi recunoaștere internațională. Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere din costul cursurilor, conform Ghidului Serviciilor.
Citiți principiile noastre de moderare aici!