Pe de-o parte, clienții Pieței Iosefin vor putea să afle prin scanarea unui cod QR date despre producător. Pe de altă parte, și producătorii vor putea, printr-un singur click, ce spații sunt disponibile înspre închiriere.
„Piața Iosefin este prima din oraș în care acest proces de digitalizare a fost finalizat. Producătorii interesați să închirieze în acest spațiu un stand de expunere, pot să verifice online ce disponibilitate există ori regulamentul pe care trebuie să îl respecte. Pe site-ul piete-sa.ro, la rubrica «piețe», în dreptul «Piața Iosefin», se poate accesa disponibilitatea standurilor de expunere.
Este foarte important pentru timișoreni să știe ce cumpără, totul să fie transparent, astfel că fiecare dintre standurile de expunere din Piața Iosefin are cod QR. Dacă este scanat, cumpărătorul poate să afle informații despre producătorul de la care vrea să achiziționeze produse, proveniența lor, suprafețele pe care le cultivă sau producție”, transmit reprezentanții Piețe SA.
Procesul de digitalizare continuă și în celelalte piețe
Teoretic, și celelalte piețe din Timișoara ar trebuie să beneficieze de digitalizarea serviciilor menționate până la sărbătorile pascale. Aceasta ar fi, oricum, doar o primă fază a unui proiect amplu, spune directorul general al societății, Mirel Pop.
„Am început un proces amplu de modernizare și digitalizare. Am investit în siguranța colaboratorilor, am schimbat rețele de supraveghere, am modernizat sistemul de iluminat, acum continuăm cu digitalizarea. În prima etapă se poate vedea disponibilitatea locurilor. Acest lucru aduce transparență și oferă încredere oricărei persoane interesate. În faza a doua a proiectului, se vor putea face și rezervări direct de pe site, cu plată online a standurilor de expunere”, spune, mai exact, șeful de la Piețe SA.
Trimite articolul
XNoroc că s-a inventat acest code QR! Astfel pentru a-l descifra trebuie sau un smarphone, sau un calculator sau alte aparate (pentru care, în plus, plătim taxe și abonamente). Astfel vom putea descifra QR-ul, adică citi textul cu litere românești (cred) ceace este un progres de netăgăduit. Dacă se scria de la început textul așa cum tot poporul o știe de sute de ani, chiar cu litere mici, ar fi fost un chin să-l descifrăm, nu? Am inventat deci sisteme care ne ajută să citim ceace puteam citi și fără ele (în plus gratis).
da’ nu s-ar putea continua cu niste toalete publice decente prin piete ? e buna si digitalizarea, nu zic nu, ca si celebra tichie de margaritar… plus ca daca citesti ceva care are nu-sh ce cod qr, atunci asa e! inainte era asa daca vedeai la tv, acum e asa daca vezi “pe net”🤣😂🤣🤪 daaa… ce ti-e si cu digitalizarea asta, iti arata si ce substante is in exces in marfa pusa la vanzare, si cat a produs si cat a vandut deja, si de unde provine ea marfa de fapt, nebunie, ce sa mai. qr-u asta e ceva… magic!🤪 si uite asa cineva va vedea de ce esti interesat sa cumperi din piata cand accesezi site-ul minune cu informatii. da’ poate vrei ceva 🐞🐛🐜? nu? de ce nu, esti retrograd? sau poate esti un negationist?🤔
ps: zic sa punem si la oameni qr, il scanam si sa aflam tot. pen’ ca nimeni n-are nimic de ascuns, io asa am inteles de la astia fani ai digitalizarii. sau ar mai fi varianta ca doar “autoritatile” sa poata scana qr-urile astea la oameni. pentru ca noi avem incredere in “autoritati”. de-aia zic, sa folosim doar metode de plata digitale, sa ne facem carduri de “fidelitate” la toti comerciantii, sa nu folosim prepay sau daca totusi folosim, neaparat sa dam acel numar tuturor care ni-l cer(banci, magazine online sau clasice, aplicatii pe telefon etc) adica sa fie totusi asociat cu numele nostru. daa, digitalizarea e solutia🤪
#toata lumea iti vrea binele…
#🤪