Antonio Passarelli, unul din cei mai apreciaţi bucătari din România, va opera un restaurant de 900 de mp situat la mezaninul clădirii C, inaugurată în 2010, din cadrul City Business Centre Timişoara. Restaurantul, cu o capacitate de 300 de locuri şi care poate deservi până la 1.200 de persoane zilnic, introduce conceptul „sano e buono” în Timişoara. „Sano e buono înseamnă natural şi gustos. Vom folosi în proporţie de peste 90% produse naturale, gătite natural, fără aditivi bazându-ne pe regulile şi principiile bucătăriei mediteraneene şi mai puţin pe produsele tradiţionale româneşti. Conceptul este nou pentru mediul de business timişorean. Am ţinut să deschidem acest restaurant în districtul de afaceri din Piaţa 700 pentru accesul la cei 5.000 de persoane care activează în zonă, dacă e să luăm în considerare toate companiile care îşi au sediul aici”, a declarat Antonio Passarelli.
Antonio Passarelli a venit în România în 1991. Este cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Dănuţ SRL de la TVR1, alături de Dan Bittman, dar şi pentru restaurantul Al Duomo din Timişoara. A gătit pentru numeroase personalităţi din ţară şi străinătate, pe lista celor care au apreciat bucatele sale fiind Ion Iliescu, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola. Este implicat în diverse proiecte de promovare a bucătăriei italieneşti în colaborare cu Ambasada Italiei.
Citiți principiile noastre de moderare aici!