Dezbaterea Inteligența Artificială și cinematografia va avea loc luni, 16 octombrie, începând cu ora 18:00, la CRAFT – Centrul Regional de Afaceri Timișoara (Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22), Sala Banat. Participanții sunt invitați să afle mai multe despre modul în care Inteligența Artificială redefinește cinematografia în secolul al XXI-lea.
Potrivit organizatorilor, această dezbatere reunește experți de marcă din domeniul cinematografiei pentru a discuta despre modul în care Inteligența Artificială influențează producția, scrierea scenariului, montajul, dar și efectele speciale și experiența spectatorului în industria filmului. Este vorba despre: Mary Kate O’Flanagan, consultant de scenarii, Zhana Kalinova, programator Sofia Film Festival, distribuitor de filme, Theodora Penciu, monteur și doctorand în Cinematografie și Media. Dezbaterea va fi moderată de Mirona Radu, director artistic CineEuroConnect. Participanții vor explora tendințele tehnologice actuale și viitoare și modul în care acestea schimbă peisajul cinematografic.
Intrarea este gratuită. Pentru mai multe informații despre eveniment sau pentru a confirma participarea, trimiteți un e-mail la adresa cineeuroconnect@gmail.com.
„CineEuroConnect: A Collaborative Film Museum & Heritage Film Festival“ este o inițiativă Mockra Productions ce sărbătorește influența profundă a cinematografiei în viața noastră prin intermediul obiectelor personale, poveștilor și creațiilor artistice.
Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.
Trimite articolul
Xda’ inteligenta nu e totuna cu desteptaciunea, nu? si variantele astea de “ai”, generative predictive bla bla, is inteligente sau destepte? daca-s inteligente de ce nu rezolva conjecturile din matematica? fie si creand o alta matematica🤔 da’ morala au? da’ daca morala e in raport cu regula de aur si cu regula de argint unde e vb de “tine”, nu tre cumva ca “ai” ul sa aiba intai constiinta astfel incat sa poata(!) avea morala? da’ cum e mai bine, sa aiba morala proprie( si sa incalce de ex legile alea ale lu asimov pentru a se pune pe primul plan) sau sa o “invete” cineva morala? si cam cine sa-i predea morala si cum te asiguri ca nu uita mai incolo “cei 7 ani de-acas'”?
#🤪
-
Doamne cate comentarii aberante ai la cateva articole,te exprimi gramatical perfect doar ca vrei sa iesi in evidenta cu justificarile tale si vrei sa pari interesant ceea ce e enervant.Cred ca ti-a crescut inima ca macar ti-am lasat eu un replay ca in rest nu cred ca te baga nimeni in seama.Prost sunt eu ca m-am bagat in seama sa iti scriu. 🙂
-
ei, aberante😂🤣😂🤪. da’ scrie tu comentarii neaberante in care sa ne spui cum sta treaba. nu ma exprim nici pe departe perfect, si nici nu intentionez, n-am timp de asa ceva. cat despre crescutu’ inimii, las-o ca e buna atat cat e, nu tre sa mai creasca. mai degraba poate m-as fi bucürat sa-Și raspunda cineva la intrebarile de mai sus.
judecatile matale’ de valoare nu e🤪 dezbatere. da’ poti sa-Ți raspunzi tie la intrebarea “DE CE zici asta?” pusa pentru fiecare propozitie pe care ai scris-o?
#ce parere ai de🤪metoda socratica? aceeasi cu aia care l-au condamnat, nu? auzi tupeu la el, sa “strice mințile tinerilor”😂🤣😂🤪
#🤪
-
AI in cinematografie ar fi nemaipomenit! Imaginati-va capodopera ce-ar rezulta in urma cererii catre o asemenea masinarie: “Genereaza un film documentar despre istoria religiilor in care toate personajele sa fie pisici”