Cei de la Poli au prezentat Direcţiei de Finanţe Timiş o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prin care solicită reanalizarea dosarului sechestrelor.
„Există două cazuri, unul al actualei societăţi care deţine Poli şi unul al fostei societăţi. Noua societate a preluat drepturile şi obligaţiile vechii societăţi, deci inclusiv datoriile. În unul dintre cazuri, cel al fostei societăţi, a fost prezentată o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie. Ei au depus o cerere de restrângere a sferei sechestrelor. Solicitarea a fost depusă săpămâna trecută vineri, iar în acest moment dosarul este în lucru. Aceasta durează ceva timp, în cazul unei rezolvări favorabile valoarea sechestrului va fi restrânsă”, ne-a declarat Mircea Simeria, şeful Administraţiei Finanţelor Publice pentru Contibuabilii Mijlocii din cadrul Direcţiei de Finanţe Timiş, în subordinea căruia se află firma ce deţine Poli Timişoara.
Sechestrul Finanţelor vizează mai ales drepturile federative de transfer ale jucătorilor. Aici se pot obţine cei mai importanţi bani ce pot fi recuperaţi în contul datoriilor la buget. Situaţia existentă este aceeaşi ca şi în urmă cu câteva luni, atunci când a şi fost iniţiat sechestrul. Jucătorii de la Poli pot „scăpa” doar dacă sunt liberi de contract, ceea ce înseamnă că pot pleca fără alte pretenţii din partea clubului.
Se pare că pe adresa Ligii Profesioniste de Fotbal a fost trimisă o solicitare prin care se cere ca atunci când se solicită efectuarea unui transfer să fie anunţată Direcţia de Finanţe Timiş.
Citiți principiile noastre de moderare aici!