Vă reamintim, angajații instituției de învățământ au reclamat-o pe directoarea Liceului Azur pentru mai multe nereguli. Aceasta era acuzată că abuzează de poziția pe care o are, cerându-le subalternilor să îi spele mașina sau să îi plimbe câinele, pe care îl aducea la școală.
Mai mult decât atât, directoarea a ținut și o slujbă de pomenire în memoria mamei într-o sală de clasă, în luna noiembrie a anului trecut. Toate aceste nereguli au fost filmate de angajați și au ajuns în spațiul public. În plus, tot într-o înregistrare făcută înainte de sărbători, Camelia Moț este surprinsă când le cerea diriginților elevilor de la seral să aducă brazi în ghiveci la școală.
Imaginile au ajuns și la Inspectoratul Școlar Timiș, care a trimis la liceu o comisie de disciplină pentru a analiza situația. Între timp, Inspectoratul Școlar Timiș anunță că directoarea Camelia Moț a demisionat din funcție, iar în locul său va fi numită o altă persoană. Ea deținea această funcție încă din anul 2015 și nu a participat la concursul de directori organizat la finalul anului trecut.
Pe aceeași temă:
Trimite articolul
XDa-i prostului putere si-ti muta brazii in ghiveci….
Foarte bine in multe institutii de stat directorii se cred proprietari pe proprietatea statului si fac abuz de putere exemplu ITC.
Directoare care timp de sase ani nu a participat la nici un concurs de ocupare a acestei functii publice, doar in Romania se poate asa ceva! Era prea proasta ca sa promoveze exemanul pentru postul de director fie a fost plantata de partidul X sau Y pe baza “competentelor” politice. Aceasta nesimtita care a confundat scoala cu propria ograda, face parte din gramada celor care taie frunza la … caini :))
-
Se mai poate si astfel totusi: se inscrie doar de forma la concurs, sa nu se spuna ca nu s’a inscris cineva. Dar nu se prezinta. Daca tot oricum o numeste in functie ISJ-ul, atunci de ce sa mai faca efort de pomana?
-
Fără supărare, funcția de director de liceu implică atât de multe responsabilități încât e foarte greu să găsești oameni dispuși să și le asume și să își neglijeze familia pentru asta. Iar financiar nu merită stresul. Iar când inspectoratul nu are oameni care merg la concurs, nu are ce să facă și îi numește pe cei care își asumă. Nu mai e vorba de politică de mulți ani în cazul ăsta. E doar o chestie de asumare.
Despre ce vorbim aici? Invatamantul este una dintre cele mai mari surse de posturi caldute pentru nulitatile din clientela politica.
Nu stiu daca exita un domeniu unde totul se face asa pe fata si cu tupeu ca in invatamant(posturi tinute pentru cine trebuie, concursuri fictive, aranjamente dubioase, training-uri si promovari cu dedicatie, lucruri facute sa arate ca ‘se face ceva’).
-
pana nu se aplica violenta extrema, nu se vor potoli.