„Decizia Primului-Ministru privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către domnul Marcel-Dumitru Miclău a funcţiei publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă” a fost publicată vineri, 7 ianuarie 2022, în Monitorul Oficial.
Marcel Miclău activează pentru a treia oară în conducerea centrală a ANOFM. El a mai fost și șef al ANOFM, și secretar general.
Conform CV-ului, în perioada 1990 – 1994, Marcel Miclău a fost consilier în Ministerul Învățământului. Între 1994 și 1996 a fost consilier al Secretariatului de Stat pentru Persoane cu Handicap, iar între 2001 și 2002 a fost consilier personal al fostului ministru al Dezvoltării, urmând ca mai apoi să ocupe funcția de director general al Corpului de Control al ministrului de Interne.
editor Dan Oancia
Trimite articolul
Xde as fi politician, as cere sa fiu eutanasiat in pace.
Aista a muncit ceva in viata lui?
-
Da, a fost pentru o perioada de cativa ani invatator. Asta e pregatirea lui. Toate celelalte “diplome” le-a obtinut dupa Revolutie, cand nu se mai dadea admitere la facultati pentru ca atunci cand exista admitere n-a reusit ( ca multi altii ).
-
Foarte bine spus,cind se dadea examen serios de admitere era greu sa intri la o facultate inainte de 1990 , la politehnica in Timisoara se pleca de la 6 pe un loc pina pe la 20 la unele sectii,examenul dura trei zile,la medicina cred ca minimul era 30 pe un loc,la,drept nici nu mai vorbesc erau trei institute pe tara,Cluj,Bucuresti,Iasi,eraumsi omsuta pe un loc,intrau numai eminentii eminentilor,oamenii partidului si ai securitatii.
Mai erau facultati legere,pe la agronomie , zootehnie.
Acum cu doua hirtii se cheama ca esti student,certificatul de nastere si diploma de banalaureat.
Fabrici doar de diplome atit si nimic mai mult in marea majoritate a cazurilor,cu mici exceptii doar.-
In esenta sunt de acord cu dvs.aveti dreptate !
Nu inteleg ce aveti cu Limba Romana, cred ca, un elev de clasa II-a scrie mai bine !
-
-
Mi-ajunge să-i văd sclipirea din priviri ș-am înțeles potențialul.
Cel puțin interesant cum un individ care conform Declarației de Avere cu nr. 94 / 26.05.2021 are venituri de la Stat de 100.000 lei pe anul precedent (căci ca orice profesionist desăvârșit la Stat mai e și membru într-un consiliu de administrație, tot la Stat evident) în timp ce nevastă-sa mare manager în privat are doar 40.000 lei venituri pe anul precedent.
Cu toate astea, oamenii au GLS-uri, case prin Giroc și bijuterii de…dăcât neJte 25 dă mii dă coco.
Frumos la Stat …nu.
Vai mama lui de Stat.