Conform contractului încheiat cu primăria, SDM încasează aproape 9 milioane de euro în patru ani doar pentru întreținerea străzilor din Timișoara. În urmă cu doi ani a primit 13 milioane de lei de la primărie, cu mențiunea că contractul a intrat în vigoare abia în primăvara lui 2017, astfel că banii nu au fost alocați pentru un an întreg. SDM are monopol și pe semnalizarea rutieră, dar și pe curățenia toaletelor publice, se ocupă de străzile de piatră spartă, administrează sistemul de parcări și, în plus, întreține sistemul de management al traficului. Pe anul 2018 Societatea de Drumuri Municipale încă nu a predat raportul.
Reprezentanții PMT spun că nu au primit o raportare de la SDM privind numărul de gropi apărute în această iarnă în oraș. Înainte de Crăciun au reușit să numere doar 47 de gropi.
Vineri, drumarii de la SDM s-au împărțit pe un număr de 36 de străzi din oraș, pentru a repara stricăciunile apărute în timpul iernii. Potrivit programului de reparații la străzi, vineri se intervine pe str. București, str. Gheorghe Lazăr, str. Samuil Micu, str. Costache Negruzzi, str. Zăvoi, str. Dacilor, str. Badea Cârțan, str. 3 August, str. Garofiței, str. Zimnicea, str. Moldovei, str. Apicultorilor, str. Drubeta, str. Cercului, str. Dimineții, str. C-tin Brâncoveanu, str. Dunărea, str. B.P. Hașdeu, Calea Bogdăneștilor, str. Gr. Alexandrescu, Bd. Take Ionescu, str. Zurich, str. Ștrandului, str. E. Baader, Aleea Industriilor, Intrarea Vega, str. Ofcea, str. Socrate, str. Mureș, (între Drubeta și Calea Martirilor), str. Măgura, str. Crivaia, str. Călătorilor, str. Oedip, str. Jean Monnet, str. Anton P. Cehov, str. Gospodarilor.
Articole pe aceeași temă:
[related-post post_id=”2189571″]
[related-post post_id=”2186694″]
[related-post post_id=”2008322″]
Citiți principiile noastre de moderare aici!