Potrivit cititorului, care de altfel ne-a sesizat în mai multe rânduri diferite nereguli, deșeurile au rămas în același loc
„Mă văd nevoit să apelez din nou la ajutorul dumneavoastră. E vorba de o rampa de deșeuri de pe DC52, între localitățile Pișchia și Murani. Am alertat în vara primăria din Pișchia, dar nu s-a rezolvat problema”, ne-a scris cititorul la începutul acestei săptămâni.
„Sunt tot felul de oameni…”
Potrivit primarului încă în funcție Ioan Sas, primăria a intervenit pentru a strânge deșeurile din zonă, în urma sesizării primite. Problema ar fi că aici se aruncă frecvent alte deșeuri.
„Sunt tot felul de oameni care își iau gunoiul și-l aruncă pe marginea drumului. Noi tot strângem după ei. Am rezolvat problema, pentru că era mult gunoi aruncat atunci. Am avut și Garda de Mediu în control. (…)
Oamenii tot aruncă. Acuma, sigur că noi strângem după ei tot timpul. Nu te poți apăra de cei care vin și din oraș și aruncă pe foarte multe drumuri comunale, inclusiv pe drumul Muraniului”, a declarat pentru Tion primarul Ioan Sas.
Nu a fost identificat niciun făptaș până acum pentru că, potrivit primarului, nu este rentabilă montarea de camere de supraveghere de-a lungul întregului drum.
Imaginile ne-au fost transmise de către un cititor Tion, căruia îi mulțumim pe această cale. Dacă și tu ai surprins imagini care pot deveni o știre, le poți trimite pe pagina noastră de Facebook, pe adresa de e-mail redactie@tion.ro sau pe WhatsApp, la numărul de telefon 0720.400.411.
Trimite articolul
XNiște mule de primari pe tot traseul ala , nu e rentabil nici sa opriti gunoaiele pe o suta de roti care au distrus și distrug soseaua , sunt cratere in asfalt , nu ai pe unde sa le ocolesti . Mafia consiliului judetean , a primariilor și a politiilor de cla comune care nu fac nimic. jeguri
-
Asa este!Oricum, si localnicii sunt vinovati, nu cred ca au contract de ridicare deseuri cu Retim, si aici vina o poarta primaria.Cred ca ar trebui sa verifice fiecare numar de casa daca detin un contract de ridicare deseuri menajere,reciclabile.Altfel, ,,gropile clandestine” vor creste in volum sau se vor muta in alte tufisuri!
Revenind si la ,,reparatiile” proaspete a soselei, se vede ca-i facuta in graba si cu cele mai mici costuri.Poate ca ar trebui sa se implice si Politia Rutiera, asa cum iti cer ca autoturismul sa corespunda d.pd.v tehnic, asa ar trebui sa le ceara si celor responsabili de aceste sosele,Consiliul Judetean.-
Nu trebuie să le ceară poliția nimic, doar să-i sancționeze conform legii. Problema e că nu avem spirit civic, iar poliția nu se autosesizează decât în cazurile extreme, noi trebuie să facem sesizări.
-
civilizatia mioritica !
vrem o tara ca afara !