Conform managerului Spitalului Județean Timișoara, doctorul Marius Craina, ar mai fi nevoie de aproximativ o sută de persoane pentru ca Spitalul Județean Timișoara să aibă organigrama completă.
„Vom face angajări sută la sută. Am avut consiliu medical, am discutat cu șefii de secție să trimită toate cererile și vom face anunțul concursului cât mai repede. Cele mai multe posturi libere sunt, ca de obicei, posturile de asistente, este cea mai masivă categorie de personal, este nevoie de brancardieri, îngrijitoare de curățenie, personal TESA. Ar mai fi nevoie de o sută de persoane pentru a avea organigrama completă”, a spus doctorul Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara.
Concursul pentru ocuparea acestor posturi va avea loc, cel mai probabil, până la finalul anului 2019.
„Probabil până la finalul anului vom avea toate posturile ocupate”, a mai spus Craina.
Numărul total de angajați la Spitalul Județean Timișoara este de aproximativ 3.400.
Trimite articolul
XDaca vor fi poosturile aranjate ca si la celelalte angajari .. va fi bine
asa e ai dreptate posturile sint deja date si pina la urma tot nu vine cel care are pile pt ca trebuie sa lucre,si omu de rind care chear vrea sa lucre nu poate pt ca trebuie sa dea spaga pt angajare,eu stiu caz ,am adus pe cineva pt angajare dar la concurs sau vazut pilosi.spagari sint tot spagari si pilosi puturosi.
Un post de asistenta incepe de la 7000€, chiar nu va e rusine? Asa zisi medici (spagari), meritati sa mergeti direct la parnaie. Nu va meritati banii! Stiu ca nu toti medicii sunt la fel, dar cei ce percep mita merita sa-si piarda dreptul de a profesa. Intrebati asistentele ce fac voluntariat la judetean…poate se autosesizeaza cineva.
Din păcate vor scoate iar posturi pentru piloşi. De regulă sunt pentru cei care au terminat şcoala de “felceri” pe bani, adică postliceale, iar cei care au făcut 4 ani de facultate şi statul le-a plătit profesori universitari ca să-i instruiască nu au dreptul să dea concurs pe posturile de postliceală. Cei care au terminat Facultatea de Medicină 4 ani şi sunt asistenţi medicali generalişti vor pleca în străinătate iar noi ne alegem cu cei care termină pe bani 3 ani la Henri Coandă, UCCOM şi alte “şcoli renumite”. Dumnezeu să ne aibe în pază!! D-le Craina sunteţi profesor la facultatea de medicină în Timişoara cum puteţi restricţiona participarea la concurs a absolvenţilor cu studii superioare pe posturile de postliceală!!!! Baniii vorbesc!!!!???