La sfârşitul acestei săptămâni, duminică, 16 bucătari se vor întrece, de la ora 10, în oraşul Buziaş din judeţul Timiş, pentru a prepara cel mai delicios papricaş cu putinţă, la prima ediţie a „Festivalului Papricaşului”.
Se vor acorda premii, iar papricaşul fiert în cazane va putea fi degustat de toţi cei care vin să-i încurajeze pe concurenţi. Locul degustării şi al spectacolelor de după este zona cazinoului din parcul staţiunii Buziaş. La competiţia culinară vor participa bucătari din Cenad, Tormac, Sacoşu Turcesc, Buziaş, dar şi doi invitaţi speciali din Ungaria şi Serbia. Din programul artistic al zilei nu vor lipsi spectacolele folclorice sau muzica uşoară. Prima ediţie a festivalului are loc în anul în care Buziaşul sărbătoreşte 190 de ani de atestare documentară, iar organizator al evenimentului este Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş, din care fac parte SC Tratament Balnear Buziaş şi primăria localităţii timişene.
Citiți principiile noastre de moderare aici!