Puteți depune proiectele pe care le doriți realizate în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), iar Fundația Comunitară Timișoara le va analiza, iar la începutul lunii martie va anunța ce „idei” vor fi finanțate.
În primele două ediții, Fondul Științescu a finanțat 23 de proiecte inovative care au facilitat întâlnirea a peste 8.000 de copii cu științele și tehnologia.
Pot depune proiecte organizații non-guvernamentale din județul Timiș (inclusiv asociații studențești, asociații de părinți, asociații ale școlii), grupuri de inițiativă din județul Timiș, formate din profesioniști pasionați, profesori, învățători, părinți și/sau tineri și școli de stat și școli private acreditate, din județul Timiș sunt cei care pot depune proiecte. În următoarele 13 zile sunt așteptate proiecte al căror buget individual nu depășește 15.000 lei și care respectă Ghidul de finanțare, grila de evaluare, formularul de propunere proiect și formularul de buget, documente care pot fi accesate și descărcate de pe https://timisoara.stiintescu.ro/. Proiectele finanțate vor fi anunțate la sfârșitul lunii martie 2020. Până în data de 16 februarie 2020, aplicanții pot beneficia și de consultanță gratuită în formularea ideilor de proiect din partea Fundației Comunitare Timișoara.
Persoanele interesate fie să aplice fie să sprijine Științescu Timișoara, pot urmări un scurt film care sintetizează activitățile proiectelor.
Citiți principiile noastre de moderare aici!