Restaurantul Casa Bunicii 1 din Timișoara a fost verificat de comisarii de la Protecția Consumatorului. Aceștia au descoperit mai multe nereguli, în bucătăria restaurantului tronând mizeria.
„Abateri constatate:
- au fost identificate materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare caracterizare necesare stabilirii conformității acestora
- produse cu data durabilității minimale depășită
- nerespectare condiții de depozitare alimente recomandate de producător
- aparatură neigienizată corespunzător, cu urme întărite de grăsime și resturi alimentare
- tăvi neigienizate
- ustensile neprofesionale
- agregate frig neigienizate corespunzător, cu mânere rupte, gheață în exces, chedere rupte cu rugină și insecte vii pe partea superioară.
- practici comerciale incorecte”, spun cei de la Protecția Consumatorului Timiș.
Comisarii OPC au dat trei amenzi în valoare totală de 30.000 de lei și un avertisment. De asemenea, restaurantul a fost închis până la remedierea problemelor. Aproape 70 de kg de produse neconforme au fost retrase de la consum.
foto: OPC
Trimite articolul
XMâncare ca la mama acasă!
-
Ca la bunica acasa, dupa ce au luat-o bolile si a lasat-o vederea, autentic
ei, important e sa fie “fancy” si cu denumiri chinuite-retro la felurile de mancare. in rest, “Când vii la bunica lasă la ușă grijile, dar ia cu tine familia sau prietenii. La noi ai să găsești mâncare tradițională bănățeană și românească, dar și preparate inventate de noi.”
Majoritate sunt asa inclusiv cele scumpe. Eu am fost la acvariu si am facut intoxicatie alimentara.
Rușine ce-au fost și unde au ajuns.Din restaurant de top au ajuns o bodega infecta.Din păcate și locația 2 le calcă pe urma.zScump,cu aere,proasta mâncare și servire
ca la bunica acaa
la nepalezii ce lucreaza acolo oricum li se pare normal, asa arata toate bucatariile din nepal ca si frigiderul ala
‘dar … sunt de la ABUELA!!!!!’
La restaurantul Nora de ce nu fac controale? Mai ale la cel din Sanmihaiul Roman.
-
Aia baga cash-ul gros in buzunare la OPC
Nu ma pot abtine sa nu observ ca s-a dat numele “restaurantului”din primele randuri ale articolului, in timp ce, cu alte cazuri, mai mult sau mai putin asemanatoare, s-a evitat acest lucru. Posibil sa nu fi cotizat la domnii “jurnalisti”. Cat despre cazul de fata, cum remarca si alti cititori, e ca la bunica acasa. Ce poate fi mai frumos dacat sa mananci cu pisica pe masa, animalele de casa printre picioare, muste bazaind prin fumul scos de soba, si multe alte amintiri care imi vin in cap acum. Si nici nu plateam ca la un restaurant de fite. Un “sarut mana pentru masa” era tot ce isi dorea proprietara restaurantului. Inchis, demolat, construit altceva in locul lui, proprietarul arestat pentru punerea in pericol a sanatatii clientilor. Si asta e fara ironie, e parerea mea sincera.
-
de ceva timp nu se mai evita, au dat chiar de fiecare data, poate nu ai urmarit tu cum trebuie
Te feresti de junk food, gen mec… si te duci la unu dinasta..
Macar junk-urile astea sunt standardizate si vin congelate..uleil se filtreaza automat…singura contaminare posibila e omul care le pune pe tava.
Astia de la casa bunicii au anunt ca angajeaza non-stop… Probabil patronii sunt misto tare de nu le sta lumea…
Am mâncat de multe ori la casa bunicii, de fiecare data am plecat foarte mulțumit de acolo, foarte mulțumit de servire, mi se pare ciudat că s.a găsit atâtea nereguli pentru că mâncarea e extraordinar de buna!
Ce restaurant….vai de bucătăriile noastre….ce jeg.mergeti și la Thalia în control