Cei doi ani de pandemie care s-au scurs anevoios până acum au influențat categoric viața socială a orașului nostru. Peisajul autohton pare cufundat într-o letargie culturală. Solidaritatea, empatia, flexibilitatea și responsabilitatea sunt elemente esențiale spre a fi dezvoltate în comunitatea timișoreană, pentru a ne putea bucura în continuare de viața în oraș.
În acest scop, Centrul de Proiecte Timișoara lucrează la dezvoltarea unei aplicații de mobil utile pentru monitorizarea frecvenței și naturii evenimentelor care au loc în orașul de pe Bega.
„Dezvoltăm o aplicație de mobil care să cuprindă calendarul evenimentelor din Timișoara, care adaptează nevoilor tale informațiile pe care ți le oferă”, ne informează reprezentanții centrului.
Locuitorii din Timișoara, vizitatorii și curioșii au posibilitatea de a ajuta la construirea aplicației. Prin completarea acestui chestionar vă puteți pune amprenta asupra proiectului.
Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara finanțează proiecte în cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială.
Trimite articolul
XCe bine ca vom sti cand e scandal in oras ( zgranganiituri de la legitimele ” concerte ” ) .Uite totusi o parte buna a pandemiei = nu a mai fost,alaturi de mizerie, galagia din birturile si pietele targului .
Este clar ca viata sociala a fost afectata intr-o anumita masura, insa aceasta nu trebuie amestecata cu letargia culturala care exista oricum si inainte de pandemie. Timisoara nu a produs cultura dupa Revolutie,. Avem doar niste culti auto-intitulati, care cunosc prea bine ca valoarea lor tinde spre zero. Dar mai stau la supt cate o finantare, cate o sponsorizare, se mai pupa in dos unu pe altu la vreo expozitie etc. In alta ordine de idei, o asemenea aplicatie nu isi are sensul, intrucat nimeni nu o sa isi instaleze asa porcarie, strict pentru a avea un amarat de calendar pe telefon. Lumea foloseste fb azi, are acces la tot felul de surse de informare cu privire la evenimentele viitoare, exista reclame la tot pasul. M-am saturat sa vad cum administratia de specialiasti fizz-usr sifoneaza mai abitir decat cea robiana. Sponsorizari, finantari etc. pentru nimic. Tocam bani timisorenilor pentru dezvoltarea unei aplicatii pe care nu stiu cine o va fi instala, sau cine si cum va si afla despre ea. E foarte clar ca singurul scop e tocarea banilor si nu scopul enuntat la modul oficial.
Oriunde mă uit la un comentariu, majoritatea sunt oameni nemulțumiți. Eu de fapt sunt nemulțumiți de orice, sunt nemulțumiți în viețile personale și profesionale, ca și caracter sunt oameni care văd jumătatea goala a paharului, și e normal din punctul lor de vedere sa scrie de rău despre orice. Oameni normali și pozitivi nu prea scriu comentarii. De ce oare ?
-
Poate ar fi bine sa privesti si partea buna a paharului. Si nu inteleg de ce te intereseaza de ei si de ce nu iti vezi de viata ta de om normal si pozitiv.
-
La știrile bune, nu sunt comentarii. Eu în general vad partea buna a paharului, dar dupa doi ani de pandemie si cu o mare dezamagire legata de Fritz si USR, parca m-as plânge și eu de asta.
Când se merg la teatru, spectacole suspendate, când sa merg la sport, închis de la rata mare de infectare, când sa ma bucur de societate, o găsesc divizata, când sa ma bucur de oraș, ma enervez când vad ce stângaci îl conduc cei de la Primărie.
Mi-ați scos comentariul ???
-
Nu.
La articolul cu F.E.M.E.I.A., la care nu se poate comenta, o tipa exc;lama “Workshop-ul a fost WAW”. Ce’i aia? Widely Amplified Waves? Ca anglofonii se mira altfel.
-
Probabil ca a mancat niste litere. Vezi la cea din mijloc. Pare dubla, cu toate ca propavaduieste dietele. Poate ca e in trupul ei exista si o locuitoare si o inlocuitoare.