Sunt trei elevi de 10 în Timiș, după contestații. Elevul care se alătură Amaliei și lui Tudor este tot de la liceul „C.D.Loga” din Timișoara, de la profilul științe sociale.
Au fost peste 1.300 de contestații făcute, cele mai multe la limba română. 51 de candidați au reușit să ia Bacalaureatul în urma acestora, însă 80 de note au rămas nemodificate, 822 au crescut, iar 448 de note au scăzut față de cele inițiale.
Rata de promovare în urma contestațiilor a crescut de la 68% la 69,3%. Acum sunt trei elevi cu nota 10, 623 de elevi cu note peste 9,818 cu note peste 8, 655 cu note peste 7 și 653 peste nota 6. 1.217 de elevi au rămas respinși.
Sesiunea de toamnă va debuta în 19 iulie, când încep înscrierile. Probele încep din 16 august.
editor Amalia Kui
Pe aceeași temă:
Trimite articolul
XDraga tion este foarte bine ca sint si mai multe note de zece inseamna ca mai avem tineret studios putin cei drept dar este un fapt pozitiv.
Cereti de la acest inspectorat scolar mai multe date ca cititorul sa isi faca o parere mai complexa si mai completa despre acest examen de bacalaureat:
1rata de promovabilitate pe unitati scolare pentru a se vedea cum functioneaza unele ,, licee ,, dar mai ales cele din coada clasamentului,care de vreo 10 ani de cind s a strins putin surubul au rate 1 % sau in jur de aceasta cifra.
2 numarul de elevi care au inceput scoala acum 12 ani pentru a se vedea citi dintre ei au reusit si sa o finalizeze,deorece este bine stiut ca abandonul scolar este la cote ridicate.
3 numarul de elevi care au inceput clasa a 12 a sau a 13 a daca este cazul acum un an,in septembrie 2020.
4 numarul de elevi care au si absolvit clasa a 12 a sau a 13 a,adica numarul de elevi eligibili pentru inscriere la examenul de bacalaureat.
5 numarul de elevi inscrisi la examenul de bacalaureat dintre cei care au absolvit clasa a 12 a sau a 13 a.
6 numarul de elevi care s au si prezentat la examen dintre cei de la punctul 5.
7 numarul de elevi care au promovat examenul.
8 procentul de promovabilitate la liceele din orase si cel la ,, liceele ,, din mediul rural pentru a se vedea diferenta mare dintre cele doua.
Dar aceste date trebuiau puse la dispozitia presei de acest inspectorat scolar daca se vroia transparenta,trebuiau puse la dispozitie din proprie initiativa.
Dar este extrem de clar ca nu se vrea,deoarece cu orice ocazie se incearca sa se cosmetizeze rezultatele la examenele scolare,care sint de foarte multi ani foarte ,, bune ,,.
Procentul real de promovabilitate este mai mic.
-
prietene, aia ar insemna sa faca jurnalism adevarat. asta e mai degraba un blog si site de propaganda ce primeste fonduri de la guvern pentru articole pro-vaccinare.