Pentru prima dată în Timişoara, niponul a gătit la foc automat, într-un local din Piaţa Traian, în cadrul prezentării uneia dintre cele mai răspândite sosuri pentru sushi, kikkoman. Maestrul în arta culinară a combinat mâncărurile franceze, italiene, englezeşti, cu cele japoneze. Totul spre deliciul asistenţei care abia aştepta să înfigă furculiţele în bucatele pregătite ca la carte. I-ar succesul a fost cel scontat, asta deoarece platourile se goleau imediat.
Kiyosi Hayamizu este licenţiat la Tokio în artă culinară şi are deja două cărţi publicate.
„Interesant este că în Japonia este la mare căutare mâncarea europeană şi internaţională. De aici vine şi fusion-ul, din dorinţa de a îmbina mâncărurile. De altă parte, peste tot în lume oamenii sunt înnebuniţi după delicatese cum este sushi”, a spus Kiyosi Hayamizu.
Citiți principiile noastre de moderare aici!