La finalul întâlnirii din februarie, fiecare participant la atelierul de gătit avea în faţă o pâine proaspătă, călduţă şi bine crescută, până şi cei care nu se îndeletniciseră cu mânuirea aluatul până atunci. „Cum am fost rugaţi să repetăm figura cât mai repede, avem deosebita plăcere de a anunţa evenimentul cu numărul doi, intitulat „Mărţişoare dulci”. În această ediţie vom învăţa să gătim şi să decorăm prăjiturele cu tema mărţişorului”, ne informează organizatorii evenimentului. De aceeastă dată, atelierele se vor întinde pe durata a două zile, la sfârşit de sâptămână. Aşadar, toţi cei care doresc să participe sunt aşteptaţi pe 6 şi 7 martie, de la ora 14, la Hotel Ana din Timişoara. Înscrierile se fac pe site-ul oficial al evenimentului, http://mentasiusturoi.ro/ , iar taxa de participare este de 30 de lei de persoană.
Mărţişoare dulci de la „Mentă şi Usturoi”
Proiectul „Mentă şi Usturoi”, născut la Timişoara, începe încet-încet să se dezvolte. La început a fost ideea: oameni cu interese comune să se întâlnească, să schimbe păreri şi să gătească împreună. După ce la începutul lunii februarie a avut loc primul atelier în care s-a gătit pâine, „Mentă şi Usturoi” propune pentru luna martie o temă delicioasă: „mărţişoare dulci”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!