Masteranzii Specializării Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara au conceput proiectul unui restaurant ipotetic, amenajat în una dintre cele mai scumpe zone din lume, Alpii Elvețieni. În acest fel ei își propun să-și prezinte ideile creative.
Astfel s-a născut proiectul intitulat „Amenajare restaurant Flocons de Sel”, care oferă câteva posibile variante ale unui restaurant, unul aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situat în Alpii Elvețieni. Atunci când au realizat acest proiect, tinerii s-au inspirat din realizările unei case de modă celebre: Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultății de Arhitectură și Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepție, garderobe, toalete, sau spații de depozitare.
Expoziția cuprinde 17 lucrări realizate de 17 studenți, aceștia fiind coordonați de două cadre didactice: Cristina-Maria Povian și Mihai Muțiu. Expoziția va fi deschisă până la mijlocul lunii septembrie.
Citiți principiile noastre de moderare aici!