Meniul special de Mărţişor este oferit în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 12- 23, şi lasă loc celor mai delicioase alegeri:
La aperitiv: Supă -cremă de roşii cu sparanghel şi crutoane, Salată caprese cu muguri de pin şi busuioc sau Salată de rucola și căpșuni cu cremă de aceto balsamico.
Felul principal este alcătuit din Salată Caesar cu pui, Spaghete din făină integrală quatro formagi, File de macrou cu pesto de nuci, pătrunjel, lămâie și garnitură de spanac.
Desert: Tartă de casă cu afine sau exotica, irezistibila Aleasca, o cremă de iaurt grecesc cu dulceață de trandafiri, miere și nuci.
Festinul pregătit special pentru seara de 8 Martie 2013 este un autentic menuet de primăvară:
Aperitiv – Duo de păstrav și șalău cu piure de țelină acompaniat de salată verde asortată
Felul principal cuprinde Rulou din file de pui cu spanac baby, muguri de pin însoțit de garnitură de fasole verde franțuzească și dulceață de morcovi aromatizată cu ghimbir.
La desert, răsfăţ suprem, cu Panna cotta cu sos de zmeură și sticksuri de ciocolată neagră cu mentă. Un pahar de vin roze va desăvârși seara.
Oaspeţii restaurantului Belvedere Restaurant vor asista, în premieră absolută pentru Timişoara, la un spectacol live de sculptură în fructe, mărţişoare comestibile.
Meniul de 8 martie costă doar 70 de lei. Rezervări se fac la numerele de telefon 0256.300.231 sau 0730.016.840, zilnic, de la ora 12 și până la miezul nopții.
Citiți principiile noastre de moderare aici!